The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Atletico-Juventus-20.02

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη Ισπανίας θα πραγματοποιηθεί ένας από τους πρώτους αγώνες του πρώτου γύρου των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η τοπική Ατλέτικο θα συναντηθεί με τη Γιουβέντους από το Τορίνο. Και οι δύο ομάδες μπορούν να εκπλήσσουν, αλλά μόνο μία ομάδα θα προχωρήσει μπροστά. Έτσι, και η πρώτη συνάντηση θα είναι επίσης «καυτή μέχρι που δεν παίρνει»…

Κάτι δεν πάει καλά

Αυτή τη στιγμή η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ξεχωρίζει καθόλου με το παιχνίδι της, γιατί τον Φεβρουάριο κάτι συμβαίνει με την ομάδα. Έτσι, η ενδεκάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχασε δύο φορές στη σειρά (1:0 από την Μπετίς και 1:3 από τη Ρεάλ), και στη συνέχεια ως εκ θαύματος νίκησε τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0:1). Ταυτόχρονα οι «στρωματάδες» εντός έδρας πάντα έπαιζαν «με πάθος» και έχασαν μόνο μία φορά στις 17 μάχες της σεζόν – 1:3 από την Ρεάλ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα της Μαδρίτης δεν φαινόταν ανίκητη, αν και κέρδισε εντός έδρας και τις τρεις συναντήσεις. Το ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι κάθε μία από αυτές τις τρεις νίκες ήταν με πλεονέκτημα δύο γκολ (δύο φορές από 2:0 και 3:1 με την Κλαμπ Μπρυζ).

Πάλι ξεκίνησαν να σκοράρουν

Την ίδια στιγμή η Γιουβέντους δείχνει και πάλι τέλειο ποδόσφαιρο, έχοντας κερδίσει στους δύο τελευταίους αγώνες συντριπτικές νίκες: 0:3 με τη Σασουόλο και 3:0 με την Φροζινόνε Κάλτσιο. Παρόλο που στις αρχές Φεβρουαρίου οι Τορίνιοι είχαν προβλήματα, πρώτα απ’ όλα στην άμυνα (έχασαν από τρία γκολ σε δύο συνεχόμενους αγώνες). Εκτός έδρας η ενδεκάδα του Αλέγκρι σκοράρει σταθερά τουλάχιστον 2 φορές, αλλά και η ίδια χάνει συχνά. Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ η «Γηραιά Κυρία» με ησυχία κέρδισε τον όμιλο, αν και σημείωσε 12 βαθμούς στους 6 γύρους: τέσσερις νίκες και ήττες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:2) και τη Γιανγκ Μπόις Βέρνης (2:1).

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους τώρα και πάλι σημείωσε εξαιρετική φόρμα, αλλά η Ατλέτικο δεν το έχει κάνει ακόμα. Πιθανότατα, τα προβλήματα των «στρωματάδων» στην άμυνα δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά, πράγμα που σημαίνει ότι η «Γηραιά Κυρία» θα συνεχίσει το αποτελεσματικό της σερί. Ωστόσο και οι γηπεδούχοι μπορούν να σκοράρουν άνετα, επειδή η γραμμή επίθεσής τους είναι αρκετά ισχυρή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *