The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtléticoMadrid-Juventus-18.09b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του 1ου γύρου της φάσης των ομίλων του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους (Ιταλία). Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί από το Στάδιο Wanda Metropolitano (Μαδρίτη). Η συνάντηση αρχίζει στις 10:00 μμ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη μάθει τους οπαδούς της στις επιτυχίες στην ευρωπαϊκή σκηνή, οι «στρωματάδες» μπαίνουν τακτικά στα πλέι-οφ και ήδη δύο φορές τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι ο σύλλογος έδειξε πιο μέτριο αποτέλεσμα, έχοντας χάσει από τη Γιουβέντους στους 16 (2:0, 0:3). Τώρα οι «Ινδοί» είναι γεμάτοι επιθυμία να εκδικηθούν. Ιδικά επειδή η Ατλέτικο Μαδρίτης αισθάνεται αρκετά καλά αυτή τη σεζόν, αν δεν ήταν η λυπηρή ήττα στον τελευταίο γύρο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με σκορ 0:2, θα ήταν η καλύτερα αρχή της σεζόν. Ενώ έτσι Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ χάλασε τη διάθεσή της, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τη συνολική απόδοση της ομάδας.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει εμμονή να κερδίσει το Κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ το συντομότερο δυνατό, η ομάδα του Τορίνο κέρδισε θριαμβευτικά το τουρνουά το 1996. Τώρα η «Γηραιά Κυρία» είναι πάντα δίπλα στο τρόπαιο, αλλά όλη την ώρα κάτι λείπει στο σύλλογος, κάπου δεξιότητα, κάπου απλώς τύχη. Στο τελευταίο τουρνουά οι παίκτες της Γιουβέντους έχασαν στους προημιτελικούς από τη σεμνή Άγιαξ (1:1, 1:2). Τώρα η Γιουβέντους είναι ισχυρότερη από ποτέ στην Ιταλία, αλλά ακόμα και οι Τορίνιοι μπορεί να σκοντάψουν. Στον 3ο γύρο της Σέριε Α’ η «Γηραιά Κυρία» έπαιξε ισοπαλία με τη Φιορεντίνα 0:0. Ωστόσο, οι παίκτες του Σαρί έρχονται στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε βέλτιστη κατάσταση συνθήκες και θα μπορέσουν να δώσουν μάχη.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια έχουν πλησιάσει πολύ κοντά το πολυπόθητο τρόπαιο, οι σύλλογοι όχι πολύ καιρό πριν συμμετείχαν στους τελικούς αγώνες και τους έχασαν. Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται τώρα πιο οργανικά, οι «στρωματάδες» δεν άλλαξαν ουσιαστικά τίποτα στο παιχνίδι τους, κάνοντας μόνο τοπικές αλλαγές. Έτσι, η ισπανική ομάδα πρέπει να πάρει βαθμούς στην έδρα της στον αγώνα με την «Γηραιά Κυρία», καθώς οι «Ινδοί» θα παίξουν το δικό τους ποδόσφαιρο, το οποίο έχει επανειλημμένα φέρει αποτελέσματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: η Ατλέτικο Μαδρίτης δε θα χάσει με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *