The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Вильярреал-29.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπως και σε άλλα κορυφαία πρωταθλήματα στη Δυτική Ευρώπη, την Κυριακή το πρόγραμμα θα κλείσει όχι μόνο για τον τρέχοντα γύρο, αλλά και για ολόκληρο το πρόγραμμα για την αρχική θερινή περίοδο. Για το τέλος άφησαν ένα άξιο ζευγάρι: Ατλέτικο εναντίον Βιγιαρεάλ. Πρωταθλητής της χώρας ενάντια στον κάτοχο τίτλου του Europa League, ο Simeone κόντρα στον Emery, σίγουρα δεν θα βαρεθείτε;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προφανώς σκοπεύει να υπερασπιστεί τον τίτλο πρωταθλήτριας

Οι «στρωματάδες» βρίσκονται στην ιδανική κατάσταση για αυτό. Η Μπαρτσελόνα τώρα, φαίνεται, τουλάχιστον άλλη μια χρονιά, ή ακόμα περισσότερο, θα καθαρίζει τους οικονομικούς στάβλους του Αυγεία του Μπαρτομέου και ταυτόχρονα να μάθει να παίζει χωρίς τον Μέσι. Η γερασμένη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε χωρίς το βασικό ζευγάρι σέντερ μπακ και ο Φλορεντίνο Πέρεζ ονειρεύεται τον Μπαπέ. Με τη σειρά του, ο  άλλος μητροπολιτικός σύλλογος δεν κινδυνεύει να χάσει κανέναν από τη βάση, ο Σαούλ δεν είναι πλέον σε αυτή τη σύνθεση. Εν τω μεταξύ, εξαγοράστηκαν ο Rodrigo de Paul και, αυτή την εβδομάδα, ο Cunha. Αλλά μέχρι στιγμής ο καλύτερος είναι ο παλαιοχρονιστής, Άνχελ Κορρέα. Ο Αργεντινός έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές, 2 γκολ εναντίον της Θέλτα και μία φορά στο τέρμα της Έλτσε. Αυτό επέτρεψε στο «Cholo-team» στο στυλ τους, με 1 γκολ, να νικήσει και τις δύο μεσαίες ομάδες.

Η Βιγιαρεάλ πρέπει τώρα να προσπαθήσει να δείξει τον εαυτό της στην Πριμέρα

Το «κίτρινο υποβρύχιο» φάνηκε να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στο τελευταίο πρωτάθλημα. Πιο πριν προσκάλεσαν τον έμπειρο τεχνικό, Unai Emery, και για αυτόν έκαναν μια φιλόδοξη εκστρατεία μεταγραφών. Όμως, στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος, στην καλύτερη περίπτωση, παρέμενε στην ίδια θέση, πίσω από την ευρωπαϊκή αγωνιστική ζώνη, αλλά σαφώς κάτω από την κορυφή-4. Ωστόσο, κατάφεραν να κάνουν το 2021 μια χρονιά ορόσημο: ο σεβάσμιος τεχνικός μπόρεσε να κερδίσει ξανά το Europa League με την επόμενη ομάδα του. Αλλά τώρα θα καταφέρει να αγωνιστεί με τη Σεβίλλη για την 4η θέση; Μέχρι στιγμής, οι «υποβρύχιοι» ξεκίνησαν με 2 ισοπαλίες. Φαίνεται ότι η λευκή ισοπαλία με τη Γρανάδα εξηγήθηκε από την κούραση μετά το Σούπερ Καπ με την Τσέλσι, ηττήθηκε από τον αγγλικό γκραντ μόνο στα πέναλτι. Αλλά δεν καταφέραν να σκοράρουν και στην Εσπανιόλ πριν από μια εβδομάδα. Ευτυχώς, δεν έχασαν γκολ ξανά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να  ηττηθεί για 6 συνεχόμενα ματς. Και τον Φεβρουάριο, για πρώτη φορά από την άνοιξη του 2015, οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε κέρδισαν ακόμη και εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες παίζουν ρεαλιστικά και το εντυπωσιακό παιχνίδι μεταξύ τους θα εκπλήξει σοβαρά. Αλλά, φαίνεται, δεν θα υπάρξουν αισθήσεις, περιμένουμε το under 2,5 (απόδοση 1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *