The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

AtleticoMadrid-Valencia-04.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Wanda Metropolitano”, Μαδρίτη

Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 22ου γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο η Ατλέτικο εντός έδρας θα φιλοξενεί τη Βαλένθια. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό της Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτό είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί, με δεδομένο το γεγονός ότι οι «στρωματάδες» παίζουν πολύ καλά στη έδρα τους, ενώ η Βαλένθια μεσοβδόμαδα έπαιξε πολύ δύσκολο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ο οποίος απαίτησε από τις «νυχτερίδες» πολλές δυνάμεις.

Αποκλείστηκαν από το Κύπελλο

Η Ατλέτικο πρόσφατα αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ισπανίας, χάνοντας στην αναμέτρηση από τη Σεβίλλη. Τώρα για τους παίκτες του Simeone έμειναν δύο τουρνουά: Πριμέρα και Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οι  «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σωστή στάση στην δεύτερη πιο σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση, επειδή το εισιτήριο για το Champions League, στην πραγματικότητα, είναι στα χέρια των Μαδριλένιων, το θέμα είναι να μη το χάσουν οι ίδιοι, ενώ ο δρόμος προς τη νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ είναι εξαιρετικά δύσκολος.

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα

Η Βαλένθια ζει τώρα με πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Στις 20 Ιανουαρίου η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Λας Πάλμας 1:2, στη συνέχεια, στο παιχνίδι του κυπέλλου στη Χώρα των Βάσκων στην διαδικασία των πέναλτι νίκησε την Αλαβές. Μετά στο «Mestalla» έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης 1:4, και την πρώτη Φεβρουαρίου στο «Καμπ Νόου» δεν μπορούσε να κάνει τίποτα με την Μπάρτσα 0:1. Τώρα την περιμένει επίσκεψη στο Wanda Metropolitano σε έναν άλλο ανταγωνιστή. Η Βαλένθια δεν θα έχει τη δύναμη και τη συγκέντρωση για την Ατλέτικο.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει χάσει ακόμη την πιθανότητα να κερδίσει στην Πριμέρα. Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να αγωνίζεται σε όλα τα μέτωπα, και ορισμένες απώλειες βαθμών στην Πριμέρα θα έχουν οι Καταλανοί, το θέμα είναι η Ατλέτικο να μην χάνει βαθμούς, ειδικά σε εντός έδρας αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *