The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για τον αγώνα

Атлетико-Валенсия-18.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Το απόγευμα του Σαββάτου στη Μαδρίτη θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του εικοστού έκτου γύρου της La Liga μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Τον περασμένο μήνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε νίκες επί της Θέλτα Βίγο (1:0), της Αθλέτικ (1:0), της Σεβίλλης (6:1) και της Ζιρόνα (1:0) και σημείωσε ισοπαλία 1:1 στο ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ. Στο πλαίσιο τέτοιων επιτυχιών, οι «στρωματάδες» επέστρεψαν στη συνήθη τρίτη θέση τους, έχοντας κερδίσει 48 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 39:19.

Βαλένθια

Αυτή τη σεζόν, η Βαλένθια βρίσκεται απροσδόκητα σε έναν σκληρό αγώνα για να διατηρήσει τη θέση στην ελίτ. Όλα είναι τόσο άσχημα που ακόμα και μετά από επιτυχίες επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:0) και της Οσασούνα (1:0), οι «νυχτερίδες» είναι μόλις δέκατη έβδομη με 26 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 28:28. Επιπλέον, ήταν πιο αδύναμες από Αθλέτικ (1:2), Χετάφε (0:1) και Μπαρτσελόνα (0:1).

Πρόβλεψη

Αυτή τη στιγμή, η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει πολύ πιο σταθερή από τη Βαλένθια, η οποία δεν έχει παίξει ούτε ισοπαλία εντός έδρας για πολύ καιρό. Προβλέπω άλλη μια νίκη για τον σύλλογο της Μαδρίτης, που κερδίσθηκε με οικονομικό τρόπο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *