The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Валенсия-22.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Wanda Metropolitano

Το πρόγραμμα του Σαββάτου του εικοστού δεύτερου γύρου της La Liga θα ολοκληρωθεί στη Μαδρίτη, όπου η τοπική Ατλέτικο θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η νυν πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης δύσκολα κατέχει την τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 33 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 33:24. Την παραμονή οι «στρωματάδες» σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη Βιγιαρεάλ. Και πριν από αυτό νίκησαν 2:0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο, χάνοντας 0:2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, 1:2 από τη Σεβίλλη και 1:2 από τη Γρανάδα.

Βαλένθια

Νίκες 2:1 επί της Έλτσε και 4:3 επί της Λεβάντε άλλαξαν με ήττες σε μονομαχίες με Εσπανιόλ (1:2), Ρεάλ (1:4) και Σεβίλλη (1:1). Έτσι, η Βαλένθια υποχώρησε λίγο στις προθέσεις της να τερματίσει στη ζώνη του Κυπέλλου Ευρώπης. Ένατη θέση, 29 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 33:33 είναι η σημερινή της επίδοση.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η σημερινή Βαλένθια δεν μπορεί να αντέξει τόσα ματς στη σειρά απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα εκμεταλλευτεί αυτή την περίσταση και θα κερδίσει σταθερή νίκη στην οικονομική λειτουργία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-2 γκολ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *