The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα

VALENCIA, SPAIN - NOVEMBER 28: Geoffrey Kondogbia of Atletico de Madrid speaks with Kevin Gameiro of Valencia CF, Gabriel Paulista, and Eliaquim Mangala of Valencia CF following the La Liga Santader match between Valencia CF and Atletico de Madrid at Estadio Mestalla on November 28, 2020 in Valencia, Spain. Football Stadiums around Europe remain empty due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in fixtures being played behind closed doors. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Βάντα Μετροπολιτάνο

Πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, στην Πριμέρα Ντιβισιόν μας φάνηκε ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια, η πρόβλεψη για τον αγώνα της οποίας προετοιμάστηκε από τους ειδικούς μας.

Οι «στρωματάδες» σκέφτονται μόνο τον τίτλο

Στο πλαίσιο των προβλημάτων των ανταγωνιστών, η Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε ηγέτης της Πριμέρα Ντιβισιόν. Το πλεονέκτημα των «στρωματάδων» είναι σημαντικό, 7 βαθμοί με ένα παιχνίδι σε χέρι. Οπότε η αποκλεισμός από το Ισπανικό Κύπελλο δεν φαίνεται σαν μια μεγάλη τραγωδία. Οι παίκτες του Diego Simeone σκοπεύουν να επωφεληθούν από την ευκαιρία τους και να κερδίσουν την Πριμέρα. Η Ατλέτικο παίζει με το δικό της στυλ, το αποτέλεσμα έρχεται πρώτο και η ψυχαγωγία δεν έχει σημασία. Στον τελευταίο γύρο κατάφεραν να αρπάξουμε τη νίκη επί της Έιμπαρ 2:1. Το αποφασιστικό γκολ σημείωσε ο Luis Suarez από το πέναλτι στο 89ο λεπτό, έχοντας καταφέρει να καλύψει τον Messi στον αγώνα των σκόρερ. Αυτή η νίκη ήταν η έκτη συνεχόμενη για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα.

Η Βαλένθια θα αρκεστεί με διατήρηση της θέσης

Η Βαλένθια πάει τόσο χάλια αυτή τη σεζόν που θα αρκεί απλώς να μην εγκαταλείψει την ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα καταλαμβάνει μόνο τη 14η θέση στο πρωτάθλημα, με μόνο τρεις πρώτους διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού. Είναι πιθανό οι «νυχτερίδες» να προσπαθήσουν να στοιχηματίσουν στο Ισπανικό Κύπελλο, όπου θα παίξουν εναντίον της Σεβίλλη στις 27 Ιανουαρίου. Ίσως ο σύλλογος να θυσιάσει ακόμη και αυτό το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, γιατί θα είναι δύσκολο να πάρουν βαθμούς από τους «στρωματάδες». Η Βαλένθια είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας κερδίσει σ’ αυτά 5 βαθμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν τεράστια ιστορία προσωπικών συναντήσεων, τον τελευταί καιρό μεγάλο πλεονέκτημα είναι από την πλευρά των «στρωματάδων». Η Βαλένθια δεν μπορεί να νικήσει τους Μαδριλένιους σε 12 συνεχόμενα παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο η Ατλέτικο κατάφερε να κερδίσει σκληρή νίκη 1:0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Φυσικά, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί, οι «στρωματάδες» θέλουν να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από τους διώκτες τους. Η Βαλένθια πρέπει να αρπάζει κάθε βαθμό για να παραμείνει επιπλέουσα. Η μάχη θα είναι ενδιαφέρουσα, ακόμη και με τα προβλήματα των «νυχτερίδων». Ας ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *