The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 19 Οκτωβρίου 2019

Atletico de Madrid's players celebrate goal during La Liga match between Atletico de Madrid and CD Leganes at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain. March 09, 2019. (ALTERPHOTOS/A. Perez Meca)
Liga Campionato Spagna 2018/2019
Foto Alterphotos / Insidefoto 
ITALY ONLY

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 19 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του 9ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια στο Στάδιο Μετροπολιτάνο (Μαδρίτη). Η συνάντηση ξεκινά στις 5:00 μμ.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε κάπως στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, στους 5 γύρους της La Liga οι «στρωματάδες» κέρδισαν μόνο μία νίκη στις 25 Σεπτεμβρίου 2:0 εναντίον της Μαγιόρκα. Εξαιρετικό για την ομάδα ήταν το ταξίδι στη Μόσχα στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Champions League, όπου η ομάδα νίκησε τη Lokomotiv 2:0. Αλλά στον αγώνα του εγχώριου πρωταθλήματος η Ατλέτικο Μαδρίτης ξανά σκόνταψε, αυτή τη φορά στον  αγώνα με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παίζοντας ισοπαλία 0:0. Η ενδεκάδα του Ντιέγκο Σιμεόν θα μπορούσε ακόμη και να χάσει, αν ο αντίπαλος έχει εφαρμόσει  το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Οι «στρωματάδες» έπεσαν στην 3η θέση στη La Liga, έχοντας κερδίσει 15 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 7:4.

Βαλένθια

Η Βαλένθια, αντίθετα, πρόσθεσε, έχοντας ήδη κερδίσει δύο νίκες στη σειρά στο εθνικό πρωτάθλημα. Οι «νυχτερίδες» χάλασαν λίγο τη διάθεσή τους, χάνοντας από την Άγιαξ 0-3 στο Champions League. Ωστόσο, οι παίκτες γρήγορα συνήλθαν, νικώντας την Αλάβες 2:1 στον αγώνα του 8ου γύρου. Η Βαλένθια κυριάρχησε κατά τη διάρκεια όλης της συνάντησης, έχοντας καταφέρει να σκοράρει σε κάθε ημίχρονο από ένα γκολ, ενώ  ο αντίπαλος απάντησε σε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, γεγονός που με κανένα τρόπο δεν επηρέασε την έκβαση του αγώνα. Τις «νυχτερίδες» βοήθησαν να κερδίσουν τη νίκη ο Gomez και ο Parejo. Η ομάδα σημείωσε 12 βαθμούς μετά από 8 γύρους και καταλαμβάνει την 8η θέση στο πρωτάθλημα Ισπανίας με διαφορά τερμάτων 12:12.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες φαίνονται καλές αυτή τη σεζόν, ωστόσο, οι ομάδες δεν αποδεικνύουν την προθυμία τους να πολεμήσουν για το χρυσό της Ισπανίας, μερικές φορές δεν παίζοντας με το μέγιστο των δυνάμεων στους αγώνες. Στον επερχόμενο αγώνα η  Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται προτιμότερη, καθώς οι «στρωματάδες» παίζουν στην έδρα τους, επίσης τα στατιστικά των προσωπικών συναντήσεων μιλούν υπέρ της ομάδας της Μαδρίτης, η Βαλένθια τελευταία φορά αποδείχθηκε ισχυρότερη στις 4 Οκτωβρίου του 2014. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *