The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетико-Атлетик-18.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο “Wanda Metropolitano”

Στον επόμενο αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής της La Liga, θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την πιο δυνατή Ατλέτικο Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Τρίτη θέση, 10 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 7:4 – αυτή είναι η τρέχουσα απόδοση της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πρόκειται να παλέψει για τον τίτλο του πρωταθλητή στην τρέχουσα εκστρατεία. Λίγο νωρίτερα, οι «στρωματάδες» κέρδισαν τη Θέλτα 2:1, την Έλτσε 1:0 και την Εσπανιόλ 2:1, καθώς έφεραν ισοπαλία 2:2 με τη Βιγιαρεάλ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επίσης τα καταφέρνει χωρίς ήττα. Κατάφερε να σπάσει την αντίσταση της Σέλτα (1:0) και της Μαγιόρκα (2:0), πριν σημειώσει ισοπαλία 0:0 με την Έλτσε και 1:1 με την Μπαρτσελόνα. Το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζουν οι Βάσκοι αποδίδει – με οκτώ βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:1 βρίσκονται στην πέμπτη θέση.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, που είναι το φαβορί, να σπάσουν την κορεσμένη άμυνα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ειδικά με φόντο την κούραση μετά το Champions League. Το ίδιο το ματς θα αποδειχθεί φτωχό για επικίνδυνες στιγμές και γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *