The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atletico Madrid-Athletic Bilbao-10.11

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Μετροπολιτάνο, Μαδρίτη

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018, 7:30  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του 12ου γύρου της ισπανικής La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης στο Στάδιο Μετροπολιτάνο θα φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχων, οι «στρωματάδες» τα μεσοβδόμαδα σε καλό επίπεδο έπαιξαν τον αγώνα κατά της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Champions League, κατάφεραν να νικήσουν τον ισχυρό αντίπαλο με σκορ 2:0. Με τη σειρά της η Αθλέτικ Μπιλμπάο στην τρέχουσα σεζόν απογοητεύει με τα αποτελέσματά της, η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων είναι πολύ κοντά στη ζώνη υποβιβασμού, μπορούμε να πούμε ότι η Αθλέτικ Μπιλμπάο αγωνίζεται για επιβίωση.

Υπάρχουν προβλήματα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προβλήματα προσωπικού, ο Diego Costa, ο Godin, ο Jimenez και ο Coque είναι τραυματισμένοι. Όλοι αυτοί οι τέσσερις είναι παίκτες της κύριας σύνθεσης. Την ίδια στιγμή ο Simeone και η ενδεκάδα του συνεχίζουν να αγωνίζονται για νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αυτή τη στιγμή στο ενεργητικό των Μαδριλένιων υπάρχουν 20 βαθμοί και μόνο τέσσερις μονάδες διαφορά από την ηγετική Μπάρτσα.

Στην 17η θέση

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά από 11 γύρους στην La Liga βρίσκεται στην 17η θέση της κατάταξης, στο ενεργητικό των Βάσκων υπάρχουν μόνο 10 βαθμοί, μία μονάδα θετικού χάντικαπ από τη Λεγανές που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Στους τελευταίους πέντε αγώνες οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε μία φορά, χάνοντας δύο φορές και παίζοντας τρεις φορές ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει και πάλι υψηλό επίπεδο του παιχνιδιού στην άμυνα, τα μεσοβδόμαδα ακόμα και η πολύ ισχυρή επίθεση της Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να διεισδύσει την αμυντική γραμμή των «στρωματάδων». Υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες ότι η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα μπορέσει να πράξει τουλάχιστον μία αποτελεσματική ενέργεια το Σάββατο, ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Ατλέτικο Μαδρίτης θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *