The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Μαδρίτης εναντίον Έλτσε: προγνωστικά για τον αγώνα

ELCHE, SPAIN - MAY 11: Matheus Cunha of Club Atletico de Madrid celebrates after scoring goal during the La Liga Santader match between Elche CF and Club Atletico de Madrid (Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022, 10:30 μ.μ.
Στάδιο Μετροπολιτάνο

Στις 29 Δεκεμβρίου, επιστρέφει η La Liga με τρεις συναντήσεις, προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε. Ποιος τελικά επωφελήθηκε από την ανάπαυλα;
Οι «στρωματάδες» πρέπει να παλέψουν για το Champions League
Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πολλά προβλήματα αυτή τη σεζόν, η ομάδα απέτυχε εντελώς στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, τερματίζοντας τελευταία στον όμιλο του Champions League, όπου έμοιαζε με φαβορί. Μεγάλες επιτυχίες δεν υπάρχουν και στην Πριμέρα, εδώ ο σύλλογος μοιράζεται την 4η-6η θέση, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση σε επιπρόσθετους δείκτες. Πριν από την ανάπαυλα, ο σύλλογος είχε μια δυσάρεστη σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να σημειώσει μόνο έναν βαθμό. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις τους μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας εκτός έδρας της σεμνής Αρεντέιρο με σκορ 3:1, αν και η νίκη αποδείχθηκε δύσκολη. Ο σύλλογος δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση. Είναι πολύ σημαντικό για τους «στρωματάδες» να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, γιατί η ομάδα είναι δυνατή και ο προπονητής έμπειρος.
Για την Έλτσε θα είναι δύσκολο να σωθεί
Η Έλτσε είχε μια δύσκολη κατάσταση, η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε μία φορά σε 14 γύρους, σημειώνοντας μόλις 4 βαθμούς. Φυσικά ο σύλλογος είναι τελευταίος στην Πριμέρα, 8 βαθμούς πίσω από την 17η Θέλτα. Η ομάδα κατάφερε να παίξει και στο εθνικό κύπελλο, όπου κέρδισε εκτός έδρας τη Γουαδαλαχάρα με σκορ 3:0. Υπάρχουν ακόμη περισσότερα από τα μισά παιχνίδια μπροστά, η Έλτσε χρειάζεται μια επιστροφή για να πάρει τουλάχιστον μια ευκαιρία για σωτηρία. Έξι παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Στις αντιμέτωπες αναμετρήσεις, μεγάλο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των «στρωματάδων», την περασμένη σεζόν η Ατλέτικο κέρδισε και τις δύο συναντήσεις 1:0 εντός και 2:0 εκτός έδρας.
Πρόβλεψη
Είναι πάντα επικίνδυνο να στοιχηματίζεις μετά από μεγάλα διαλείμματα, γιατί οι ομάδες μπορεί να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί εδώ και πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Μπορεί το παιχνίδι να μην είναι εύκολο, αλλά ποντάρουμε στη νίκη της Αθλέτικ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,86.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *