The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ατλέτικο Γκοιανιένσε εναντίον Σάο Πάολο: προγνωστικά για στοίχημα

АтлетикоГойаниенсе-Сан-Паулу-03.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στην επόμενη αναμέτρηση του δέκατου πέμπτου γύρου του Brasileirao Ατλέτικο Γκοιανιένσε θα αναμετρηθεί με τη Σάο Πάολο.

Ατλέτικο Γκοιανιένσε

Δέκατη τρίτη θέση, 17 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 16:19 – η Ατλέτικο Γκοιανιένσε έχει εδραιωθεί σταθερά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, και τα πρόσφατα αποτελέσματά του είναι ενθαρρυντικά. Τον περασμένο μήνα οι «δράκοι» νίκησαν την Αβάι 2:1, τη Φλουμινένσε 2:0 και τη Ζουβεντούδε 3:1, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Ceara και ηττήθηκαν από την Παλμέιρας 2:4.

Σάο Πάολο

Σε παρόμοιο χρονικό διάστημα, η Σάο Πάολο κέρδισε την America MG (1:0), αλλά ταυτόχρονα, τα ματς με Κοριτίμπα (1:1), Μποταφόγκο (0:1), Παλμέιρας (1:2) και Ζουβεντούδε (0:0) εξελίχθηκε πολύ χειρότερα για αυτήν. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με τέτοιο ρυθμό η Τρίκολορ έπεσε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κερδίζοντας 19 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 18:15.

Πρόβλεψη

Στα μέσα της εβδομάδας η Σάο Πάολο είχε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Copa Sudamericana, ενώ η Ατλέτικο Γκοιανιένσε ξεκουράστηκε καλά. Κατά τη γνώμη μου, οι γηπεδούχοι που έχουν αποκτήσει καλή φόρμα έχουν καλές πιθανότητες να αποφύγουν το φιάσκο. Η πρόβλεψή μου είναι: η Ατλέτικο Γκοιανιένσε δε θα χάσει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *