The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Фиорентина-13.12b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μπέργκαμο. Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Το πρόγραμμα του ενδέκατου γύρου της Serie A θα συνεχιστεί με έναν αγώνα στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα θα πολεμήσει τη Φιορεντίνα.

Αταλάντα

Αυτή τη στιγμή η Αταλάντα, που συμμετέχει στο πλέι οφ στο Champions League, είναι μόλις ένατη με 14 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 18:16. Τελευταία οι Bergamasks νίκησαν 2:1 τον κύριο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος Κροτόνε, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Ίντερ και 0:0 με τη La Spezia, και ηττήθηκαν 1:3 από τη Σαμπντόρια και 0:2 από τη Βερόνα

Φιορεντίνα

Ωστόσο, η Φιορεντίνα αισθάνεται ακόμη χειρότερα. Στην ίδια χρονική περίοδο οι «βιολέτες» δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Ρόμα (0:2), την Πάρμα (0:0), την Μπενεβέντο (0:1), τη Μίλαν (0:2) και τη Τζένοα (1:1). Με αυτό το ρυθμό έπεσαν στη δέκατη έβδομη θέση της κατάταξης με εννέα βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 11:16.

Πρόβλεψη

Έχοντας λύσει όλες τα προβλήματά της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, η Αταλάντα θα στρέψει επιτέλους την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Είμαι βέβαιος ότι εάν οι γηπεδούχοι δείξουν τις καλύτερες δεξιότητες τους, τότε η Φιορεντίνα μπορεί να μην ελπίζει ούτε καν σε ισοπαλία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αταλάντα  με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *