The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Фиорентина-10.02

Κύπελλο Ιταλίας – Προημιτελικός

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Atleti Azzurri d’Italia

Στην Ιταλία αυτή την εβδομάδα θα παιχτούν οι αγώνες της επόμενης φάσης του Κυπέλλου. Έχει ήδη φτάσει στο στάδιο των προημιτελικών και απομένουν μόνο οι πραγματικά δυνατοί. Ένα από τα ζευγάρια είναι η Αταλάντα και η Φιορεντίνα. Τι περιμένει τις «βιολέτες» στο Μπέργκαμο; Η συντακτική επιτροπή του ιστότοπου παρουσίασε την πρόβλεψή της για τον αγώνα στις 10 Φεβρουαρίου 2022.

Η Αταλάντα θα επικεντρωθεί πρώτα στη Serie A

Οι Μπεργκαμάσκι δεν έχουν την καλύτερη σεζόν τους. Αυτό εκδηλώθηκε, πρώτα απ’ όλα, στο Champions League, αυτή τη φορά τελείωσε για τους Ιταλούς μετά τη φάση των ομίλων. Ούτε στο Calcio όλα πάνε: υπάρχουν πλέον αρκετοί ισχυροί, με κίνητρο, διεκδικητές για την τετράδα των ηγετών και θα είναι δύσκολο για την Αταλάντα να τερματίσει μεταξύ των συνηθισμένων κορυφαίων τεσσάρων. Επιπλέον, υπήρχαν αρκετές αστοχίες το χειμώνα. Από τα μέσα Δεκεμβρίου κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 1 νίκη σε 5 αγώνες πριν από την παύση για το «παράθυρο της FIFA» και μετά, το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχασαν εντυπωσιακά εντός έδρας από την Κάλιαρι. Αλλά την ίδια στιγμή αποδείχθηκε ότι υπέγραψε τον Μπογ και τον Μικέλε στο Μπέργκαμο. Αν και ο Gosens αφέθηκε ελεύθερος στην Ίντερ, αλλά ο Miranchuk έμεινε ακόμα στην ομάδα.

Η Φιορεντίνα μαθαίνει να παίζει χωρίς τον Βλάχοβιτς

Οι «βιολέτες»  αυτή τη σεζόν είχαν ένα σίγουρο πρώτο μέρος. Φυσικά, ο Vincenzo Italiano έχει μεγάλη αξία σε αυτό: ο νέος προπονητής έχει εξασφαλίσει σοβαρή πρόοδο για τη φιλόδοξη ομάδα και αυτή τη φορά διεκδικεί πραγματικά ευρωπαϊκά κύπελλα. Ουσιαστικά, όμως, όλο το παιχνίδι στην επίθεση του συλλόγου από τη Φλωρεντία είναι φτιαγμένο για το Βλάχοβιτς στην αιχμή. Μέχρι τα μέσα του χειμώνα, ο Ντουσάν κατάφερε να πετύχει 17 γκολ (από τα 41 συνολικά), αν και δεν έχει κρύψει από το 2021 ότι δεν σκοπεύει να μείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιο. Όλα κατέληξαν σε μια σκανδαλώδη, αλλά μεγάλη, από άποψη τιμής, μεταγραφή στη Γιουβέντους τον Ιανουάριο. Ήταν προφανές ότι ο Rocco Commisso το περίμενε αυτό και δεν έφερε τυχαία τον Pentek, τον Icon και τον Artur Cabral στην Ιταλία τον χειμώνα (στη θέση του τελευταίου, παρεμπιπτόντως, η Βασιλεία κάλεσε τον Chalov). Θα είναι όμως δυνατόν να αντισταθμιστεί η ποιότητα ενός σκόρερ με ποσότητα; Το 0-3 με τη Λάτσιο έδειξε ότι θα είναι δύσκολο…

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αταλάντα είχε ένα σπουδαίο σερί 5 νικών με μία ήττα σε 8 συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Αλλά αυτή τη σεζόν, τον Σεπτέμβριο, στη Serie A, η Φιορεντίνα κέρδισε εκτός έδρας. Τότε και τα δύο γκολ για τους «βιολέτες» σκόραρε ο Βλάχοβιτς.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα θεωρείται το φαβορί της επερχόμενης αναμέτρησης, αλλά τώρα έχει ξεκάθαρα προβλήματα με το παιχνίδι. Η Φιορεντίνα επίσης δεν έμαθε πώς να παίζει χωρίς τον σκόρερ της. Ας σταματήσουμε λοιπόν στο «under 3.0» (απόδοση 1.81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *