The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Торино-01.09

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Gewiss Stadium

Στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου της Serie A, οι σύλλογοι που βρίσκονται στο γκρουπ των κορυφαίων θα παίξουν μεταξύ τους, μιλάμε για την αναμέτρηση της Αταλάντα με την Τορίνο, το προγνωστικό για τον αγώνα τους ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι Μπεργκαμάσκι ξεκίνησαν καλά

Η Αταλάντα ειλικρινά απέτυχε την περασμένη σεζόν, αποτυγχάνοντας να προλάβει ακόμη και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο σύλλογος σίγουρα σκοπεύει να αποκατασταθεί και μέχρι στιγμής όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο, αυτό αποδεικνύεται από 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες. Στον τελευταίο γύρο καταφέρανε να νικήσουν τη Βερόνα εκτός έδρας με σκορ 1:0 και η μοναδική ισοπαλία ήταν εντός έδρας ήταν με την ισχυρή Μίλαν – 1:1. Ίσως οι Μπεργκαμάσκι να μην φαίνονται τόσο θεαματικά όσο πριν, αλλά τώρα υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.

Η Τορίνο απολαμβάνει ένα εύκολο πρόγραμμα

Οι Μπουλς πέτυχαν επίσης 7 βαθμούς σε τρεις συναντήσεις, αν και είχαν σχετικά απλό πρόγραμμα. Η Τορίνο έπαιξε δύο αναμετρήσεις με νεοφώτιστους εκτός έδρας, επικρατώντας των Κρεμονέζε και Μόντσα με το ίδιο σκορ 2:1. Εντός έδρας σημείωσαν ισοπαλίες με την ισχυρή Λάτσιο 0:0. Θα είναι δύσκολο να προκριθεί στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, δεδομένου του επιπέδου ανταγωνισμού, αν και οι Τορίνιοι μπορεί να ανεβάσουν ρυθμούς. Τρεις παίκτες θα χάσουν την προσεχή συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αγώνες αυτών των ομάδων συχνά αποδεικνύονται εξαιρετικά παραγωγικοί, την περασμένη σεζόν η Αταλάντα κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 2:1 και έπαιξε εντός έδρας 4:4.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια συναρπαστική μάχη αντιπάλων που αγαπούν να παίζουν με έμφαση στην επίθεση. Αν και οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, δεν θα είναι εύκολο για τους Μπεργαμάσκους να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα παιχνίδι σε πορεία σύγκρουσης, πολλά εξαρτώνται από το τακτικό πλάνο και την υλοποίηση των στιγμών. Το στοίχημα στο over 2,5 μπαίνει κάλλιστα εδώ (απόδοση 1,77).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *