The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Σπέτσια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Специя-12.03b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Στις 12 Μαρτίου η Serie A θα φιλοξενήσει δύο αγώνες, έχουμε ετοιμάσει μια αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Σπέτσια. Έχει ο νεοεισερχόμενος μια ευκαιρία ενάντια στους δυνατούς «Μπεργκαμάσκι»;

Η Αταλάντα σκέφτεται για τον Ρεάλ

Οι «Μπεργκαμάσκι» προσπαθούν να προλάβουν παντού αυτή τη σεζόν και εξακολουθούν να παίζουν σε τρία τουρνουά. Απομένει ήδη ένας αγώνας στο Ιταλικό Κύπελλο, ο τελικός εναντίον της Γιουβέντους. Αλλά στο Champions League στις 16 Μαρτίου θα παίξει εκτός έδρας με τη Ρεάλ, η Αταλάντα έχασε τον εντός έδρας αγώνα με σκορ 0:1. Στον τελευταίο γύρο της Serie A οι παίκτες του Gianpiero Gasperini έχασαν από την Ίντερ με σκορ 0:1, διακόπτοντας σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα. Εξαιτίας αυτού, η ομάδα αποχώρησε από το πρώτο κουαρτέτο και τώρα βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Συνολικά, η Αταλάντα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν θα είναι εύκολο να αντέξει το δύσκολο πρόγραμμα.

Για τη Σπέτσια έχει σημασία κάθε βαθμός

Ο νεοεισερχόμενος της Serie A έχει μια καλή πιθανότητα να πραμείνει στην ελίτ. Η ομάδα κατατάσσεται 15η στο πρωτάθλημα, με προβάδισμα 6 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού. Η Λα Σπέτσια έχει ένα ανεπιτυχές κομμάτι, καθώς δεν μπορεί να κερδίσει τέσσερις αγώνες στη σειρά, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στον τελευταίο γύρο ο σύλλογος σημείωσε ισοπαλία με έναν άμεσο ανταγωνιστή και επίσης έναν νεοφερμένο Μπενεβέντο 1:1. Το κύριο καθήκον για τη σεζόν είναι απλώς να παραμείνει στη Serie A, η Σπέτσια ξέρει πώς να παίζει ενάντια σε ισχυρές ομάδες.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λα Σπέτσια στον πρώτο γύρο κατάφεραν να «στεγνώσει» το παιχνίδι και να αντισταθεί σε έναν ισχυρό αντίπαλο, παίζοντας 0:0. Αυτός ο αγώνας αποδείχθηκε ειλικρινά βαρετός, οι «Μπεργκαμάσκι» εμποδίστηκαν να δείξουν το παιχνίδι τους.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα είναι πιο δυνατή σε αυτό το ζευγάρι, δεν υπάρχει τίποτα να αμφισβητηθεί εδώ, αλλά οι «Μπεργκαμάσκι» έχουν και άλλα τουρνουά. Ο επόμενος αγώνας είναι με την Ρεάλ, οπότε θα είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στη Σπέτσια. Πιστεύουμε ότι η σκέψη για το Champions League θα εμποδίσει τους γηπεδούχους να δείξουν το συνηθισμένο ωραίο ποδόσφαιρο. Στοίχημα στην επιτυχία της Σπέτσια με χάντικαπ +2 φαίνεται καλό εδώ (απόδοση 1,64).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *