The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ρόμα: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta-Roma-15.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Στην Ιταλία, οι περισσότεροι από τους αγώνες του νέου γύρου θα διεξαχθούν, σύμφωνα με την παράδοση, την Κυριακή. Αλλά το Σάββατο αυτή τη φορά θα είναι ενδιαφέρουσα και περιπετειώδης. Ήταν το βράδυ της που θα κρατήσει τον κύριο αγώνα Σαββατοκύριακου στη Σέριε A: Αταλάντα vs Roma, μια συζήτηση για 4η θέση αυτή τη σεζόν. Ας ρίξουμε μια ματιά στις ομάδες και κάνουμε μια ανακοίνωση και πρόβλεψη για αυτό το σημαντικό αγώνα στις 15 Φεβρουαρίου του 2020.

Όλοι έχουν συνηθίσει σε σταθερή επιτυχία της Αταλάντα

Οι Μπεργκαμάσκι ευχαριστούν τους οπαδούς με τα αποτελέσματά τους. Είναι προφανές ότι ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, με τη βοήθεια της δροσερής υπηρεσίας προσκόπων που εργάζεται στο Μπέργκαμο, έδειξε ότι μπορεί να γίνει μια ισχυρή ομάδα χωρίς να ξοδευτούν πολλά χρήματα, όπως οι μεγιστάνες του ποδοσφαίρου. Η «θεά» παίζει δικό της, όχι τυπική για την Ιταλία ποδόσφαιρο «catenaccio». Ήδη έχει 61 σκοραρισμένα γκολ σε 23 αγώνες – ένα απίστευτο αποτέλεσμα για τη Σέριε A. Βέβαια υπάρχουν πολλά χαμένα γκολ, αλλά η ισορροπία είναι σαφώς θετική και το ενδιάμεσο αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Συμμετέχων του Champions League, όπου κατόρθωσε να προκριθεί στα πλέι-οφ, η Αταλάντα είναι τώρα στα πρόθυρα να επαναλάβει το αποτέλεσμα του περασμένου έτους. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από την κορυφή-3 με 42 βαθμούς. Παρεμπιπτόντως, τη νίκη στον τελευταίο γύρο, επί της Φιορεντίνα εκτός έδρα, της έφερε ο Ruslan Malinovsky. Έχοντας βγει για αντικατάσταση, ο Ουκρανός μέσος σκόραρε γκολ, ως συνήθως, με δικό του μακρινό σουτ.

Η Ρόμα ενδέχεται να αποχωριστεί με τον Πάουλο Φονσέκα

Οι τζαλορόσι προσκάλεσαν τον Πορτογάλο για να βελτιώσουν τα αποτελέσματα της ομάδας. Στην πραγματικότητα, ο στόχος του τεχνικού που αγόρασαν από την Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν περισσότερο από συγκεκριμένος: επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή η ομάδα να πάρει θέση όχι χαμηλότερη από την 4η. Για πολύ καιρό λίγο-πολύ το κατάφερνε. Τώρα, όμως, μέχρι τον Φεβρουάριο, οι «λύκοι» ήταν ήδη σοβαρά πίσω από τους τρεις ηγέτες, συμπεριλαμβανομένης της μισητής Λάτσιο. Ακόμα χειρότερα, δεν έχουν καλή εμφάνιση σε πρόσφατες συναντήσεις. Η επίθεση προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση, ακόμη και ο Μεχιταριάν, που επέστρεψε μετά από τραυματισμό, σκόραρε. Αλλά η άμυνα είναι σκέτος εφιάλτης. Η Ρόμα δέχτηκε 4 γκολ από τη Σασουόλο, 3 από την Μπολόνια και γενικά στους τελευταίους 3 γύρους κέρδισε μόλις 1 βαθμό, πριν από αυτό αποκλείστηκε από το κύπελλο. Πόσο ακόμα θα εμπιστεύονται οι ιδιοκτήτες του συλλόγου το σημερινό τεχνικό;

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο η Αταλάντα κέρδισε στη Ρώμη, σημειώνοντας και τα δύο γκολ στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα. Τα τελευταία χρόνια η Ρόμα δεν τα πάει καλά με παιχνίδια με αυτόν τον αντίπαλο: 1 νίκη σε 10 τελευταίες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα δεν είναι τέλεια, αλλά ξέρει να πιέσει τους αντιπάλους, ειδικά αν είναι αδύναμοι στην άμυνα. Οι «λύκοι» τώρα φαίνονται πολύ αδύναμοι στο δικό τους μισό του γηπέδου. Μάλλον οι Μπεργκαμάσκι θα αυξήσουν τη διαφορά από τον επιτιθέμενο κατά 3 βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Αταλάντα με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *