The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-РБЛейпциг-14.04_cr

Γιουρόπα Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, 7:45 μ.μ.

Atleti Azzurri d’Italia

Αυτή την εβδομάδα θα καθοριστούν όλοι οι φιναλίστ ημιτελικών των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Φυσικά, η κύρια ίντριγκα θα είναι παραδοσιακά στο Champions League. Υπάρχουν όμως και άξια ζευγάρια στο Γιουρόπα Λιγκ, πρωτίστως η Αταλάντα και η ΡΜ Λειψίας. Ποιος από αυτό το ζευγάρι, Ιταλοί ή Γερμανοί, θα κερδίσει στο Μπέργκαμο;

Η Αταλάντα σώζει τη σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ

Οι Μπεργκαμάσκι αποτυγχάνουν στη Serie A αυτή τη σεζόν. Είναι ήδη προφανές ότι δεν θα μπορέσουν να διατηρήσουν την παραδοσιακή τους θέση στην πρώτη τετράδα του Calcio. Τουλάχιστον να τερματίσουν στη 6-7 θέση, κάτι που επίσης δεν είναι σίγουρο, η ομάδα έχει χάσει πολλούς βαθμούς τους τελευταίους μήνες. Τώρα γενικά έπεσε εκτός ζώνης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο βαθμολογικό πίνακα. Επίσης αποκλείστηκε από το Champions League αυτή τη φορά μετά τον γύρο των ομίλων. Αυτό όμως μπορεί να βγει για καλό για τα παιδιά του Gasperini. Μπορούν να προκριθούν στο Champions League κερδίζοντας ένα τουρνουά με χαμηλότερη βαθμολογία. Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά εδώ: πέρασαν τον Ολυμπιακός και τη Λεβερκούζεν και αυτή τη φορά στη Γερμανία σημείωσαν 1:1. Βέβαια ο τεχνικός παραπονέθηκε ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Η ΡΜ Λειψίας εξακολουθεί να προσπαθεί να παίξει για αποτελέσματα σε τρία μέτωπα

Οι «ταύροι» στις αρχές Δεκεμβρίου έμοιαζαν σχεδόν η κύρια απογοήτευση της σεζόν. Μέχρι τότε είχαν αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και απέτυχαν στην Μπουντεσλίγκα. Η ηγεσία του φιλόδοξου έργου δεν καθυστέρησε με τα συμπεράσματα: απέλυσαν τον Jesse Marsh, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Nagelsmann μόνο το καλοκαίρι και διόρισε τον Tedesco. Ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ έχει ήδη αποδείξει ότι η επιλογή ήταν σωστή. Μέχρι τον Απρίλιο, οι παίκτες του είχαν εδραιωθεί στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα και έφτασαν στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ταυτόχρονα, μπήκαν «προνομιακά» στα προημιτελικά: αφού πέρασαν στους 32 την Ρεάλ Σοσιεδάδ (παρεμπιπτόντως, τότε σημείωσαν επίσης 1-1 στην αρχή εντός έδρας, αλλά μετά οι Γερμανοί κέρδισαν στο Σαν Σεμπαστιάν) , στη συνέχεια έπρεπε να παίξουν με τη Σπαρτάκ, αλλά η γνωστή στον Ντομένικο ομάδα αποκλείστηκε. Δεν πήγαν όλα καλά με την Αταλάντα: έχασαν το 1ο ημίχρονο, ο Αντρέ Σίλβα δεν εφάρμοσε πέναλτι… Ως αποτέλεσμα, όλα θα κριθούν τώρα στην Ιταλία.

Προηγούμενοι αγώνες

Την περασμένη Πέμπτη οι σύλλογοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Πρόβλεψη

Είναι σημαντικό να κερδίζουν και οι δύο ομάδες, ειδικά για την Αταλάντα. Αλλά η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται τώρα σε ανεβασμένη διάθεση και δεν είναι έτοιμη να σταματήσει. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *