The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-РеалМадрид-24.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Σας παρουσιάζουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ομάδες θα συναντηθούν στο γύρο των 16του Champions League στις 24 Φεβρουαρίου.

Θεαματικοί Μπεργκαμάσκι

Η Αταλάντα έχει μια άλλη σταθερή σεζόν με επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Στον τελευταίο γύρο της Serie A οι Μπεργκαμάσκι νίκησαν τη Νάπολι εντός έδρας – 4:2. Η ομάδα είναι πέμπτη στο πρωτάθλημα, μόλις ένα βαθμό πίσω από το πρώτο κουαρτέτο. Επίσης, οι παίκτες του Gianpiero Gasperini έφτασαν στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου, όπου θα αγωνιστούν για το τρόπαιο με τη Γιουβέντους. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα στα 20 τελευταία παιχνίδια της σε όλα τα τουρνουά. Λόγω τραυματισμού μόνο ο Χάτεμπουρ θα χάσει τον αγώνα.

Αποδυναμωμένη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο σύλλογος της Μαδρίτης είναι πάντα επικίνδυνος, έχουν κερδίσει περισσότερο απ’ όλους το Champions League. Ο Ζιντάν έφερε αποδυναμωμένη ομάδα στο Μπέργκαμο, εννέα παίκτες δεν θα παίξουν ταυτόχρονα, και τόσο σημαντικοί παίκτες όπως ο Μπενζεμά, ο Hazard, ο Carvajal, ο Ramos, ο Marcelo. Ενώ η άμυνα και η μεσαία γραμμή δεν είναι τόσο άσχημα, ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένας μπροστά στη Ρεάλ Μαδρίτης για να παίξει. Οι «μαρέγκες» έχουν τώρα μια καλή σειρά πέντε νικών στην Πριμέρα Ντιβισιόν, τρεις από αυτές ήταν «ξηρές». Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, δύο βαθμούς πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Με τόσο μεγάλες απώλειες προσωπικού, θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες δεν έχουν παίξει ποτέ μεταξύ τους, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, η Αταλάντα είναι μόνο δεύτερη σεζόν στο Champions League. Οι προσφορές για αυτόν τον αγώνα έχουν αλλάξει σημαντικά από τη δημοσίευσή του. Στην αρχή οι φορείς στοιχημάτων έδιναν το πλεονέκτημα στη Μαδρίτη ακόμη και στο εκτός έδρας παιχνίδι. Προς το παρόν η Αταλάντα είναι ένα μικρό φαβορί, λόγω των προβλημάτων στελέχωσης των «μαρέγκων». Οι Μπεργκαμάσκι έχουν ήδη αποδείξει πολλές φορές ότι δεν φοβούνται κανέναν και είναι απίθανο να αλλάξει κάτι. Στοιχηματίζουμε σε σαφή νίκη της Αταλάντα, φαίνεται περιπετειώδης, αλλά μια τέτοια Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να νικηθεί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αταλάντα με απόδοση 2,35.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *