The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Метц-23.08b

Τσάμπιονς Λιγκ – Ημιτελικός

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πορτογαλία. Λισαβόνα. Στάδιο “Da Luzh”

Σε ένα από τα ζευγάρια του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ θα συναντηθούν, η ιταλική Αταλάντα και η Γαλλική ΠΣΖ.

Αταλάντα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Αταλάντα κατάφερε να φτάσει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, την οποία ξεπέρασε με επιτυχία, οι Μπεργκαμάσκι τερμάτισαν δεύτεροι στην παρέα με τους Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στους 16 αυτού του τουρνουά η τρέχουσα χάλκινη πρωταθλήτρια της Serie A νίκησε αποτελεσματικά τη Βαλένθια (4:1 και 4:3).

Παρί Σεν Ζερμέν

Ένας από τους κύριους διεκδικητές του τρόπαιου ΠΣΖ πέρασε ήρεμα το γκρουπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπριζ και τη Γαλατασαράι, μετά έκανε coma back στην αντιπαράθεση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (1:2, 2:0). Στο πλαίσιο των συνεχών επιτυχιών στην εγχώρια αρένα οι Παριζιάνοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουν στην ηπειρωτική.

Πρόβλεψη

Τα προφανή φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλοξενούμενοι, η τάξη και η ευρωπαϊκή εμπειρία των οποίων είναι εξαιρετικά υψηλότερες. Κατά τη γνώμη μου, η Αταλάντα θα επιβάλει σοβαρό ανταγωνισμό στους Παριζιάνους, αλλά στο τέλος θα συνθηκολόγησε σε έναν παραγωγικό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: η ΠΣΖ δε θα χάσει και το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 2,17.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *