The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ουντινέζε: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-Atalanta-Udinese-29.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Atleti Azzurri dItalia, Μπέργκαμο

Δευτέρα: 29 Απριλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 29 Απριλίου, ένας αγώνας του 34ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο, όπου θα συναντηθούν Αταλάντα και Ουντινέζε. Δεν είναι ακριβώς ίσες ομάδες, αλλά η κατάσταση είναι λίγο «περίεργη» τώρα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Ουντινέζε.

10 αγώνες χωρίς νίκη

Επί του παρόντος η Αταλάντα είναι η πέμπτη ομάδα του πρωταθλήματος της Ιταλίας, αλλά έχει κάθε ευκαιρία να μπει στη ζώνη του Champions League. Ακριβώς τώρα οι «θεοί» έχουν στο ενεργητικό τους όσους βαθμούς έχει και η Μίλαν (56 μονάδες η καθεμία), αλλά είναι κατώτεροι. Την ίδια στιγμή η ενδεκάδα του Jano Gasperini βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, επειδή έχει χάσει ήδη 10 αγώνες στη σειρά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα κατάφερε να κερδίσει 6 φορές και 4 φορές να παίξει ισοπαλία. Αλλά μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με όλη την αποτελεσματικότητά της η ομάδα ξεχνάει για την άμυνά της, γι’ αυτό το λόγο χάνει συνέχεια.

Λίγες νίκες, αλλά το παιχνίδι δεν είναι τόσο άσχημο

Την ίδια στιγμή η Ουντινέζε έχει “καθίσει” σοβαρά στο κάτω μέρος της κατάταξης, και πιο συγκεκριμένα καταλαμβάνει την 17η θέση. Στην πραγματικότητα, μόνο 4 βαθμοί διαχωρίζουν τις «ζέβρες» από τη ζώνη υποβιβασμού, οπότε η ομάδα δεν πρέπει να χαλαρώσει. Αλλά στις τρεις τελευταίες συναντήσεις η ενδεκάδα του Igor Tudor απέτυχε ως εκ προθέσεως, σημειώνοντας  δύο “ξηρές” ήττες και μια ισοπαλία με τη Σασουόλο (1:1). Ωστόσο, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι ήττες ήταν από τους γίγαντες – 1:0 από τη Ρόμα και 2:0 από τη Λάτσιο. Γενικώς η ομάδα σκοράρει αρκετά σταθερά.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα είναι τώρα καλή, αφού έχει να χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, στην άμυνα οι “θεοί” δεν λάμπουν, καθώς και θα είναι κουρασμένοι στο επερχόμενο αγώνα (η ομάδα είχε παιχνίδι την Πέμπτη). Ενώ η Ουντινέζε γενικά φαίνεται καλή και ξέρει να σκοράρει. Γιατί λοιπόν οι “ζέβρες” δεν πρέπει να σκοράρουν σε μια κουρασμένη ομάδα; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: η Ουντινέζε θα σκοράρει με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *