The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ολυμπιακός: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Венеция-30.11

Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Atleti Azzurri d’Italia

Τα ευρωπαϊκά κύπελλα επιστρέφουν! Ιδιαίτερα πολύ ποδόσφαιρο θα έχει την Πέμπτη, για αυτή την ημέρα είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερεν Λιγκ. Οι ειδικοί μας προσφέρουν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Αταλάντα – Ολυμπιακός.

Οι Μπεργκαμάσκι έχουν να κερδίσουν εδώ και πολύ καιρό

Η Αταλάντα έχει στενοχωρεί τελευταία τους φιλάθλους της, η ομάδα έχει να κερδίσει πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της αποτυχημένης περιόδου, ο σύλλογος κατάφερε να αποκλειστεί από το Coppa Italia, καθώς και να χάσει τη θέση στο top-4 της Serie A. Είναι ακόμα δυνατό να επιστρέψει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αφού η διαφορά από την πρώτη τετράδα αποτελεί είναι μόνο δύο βαθμούς, ενώ υπάρχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο, οι Μπεργκαμάσκι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν επί της βασικής τους αντιπάλου, της Γιουβέντους, φέρνοντας ισοπαλία 1:1 εντός έδρας, με ένα γκολ που δέχτηκαν στην παράταση. Η ομάδα μπήκε στο Europa League, καθώς έχασε τον αγώνα για τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Champions League από τη Βιγιαρεάλ. Ο Γκασπερίνι δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες στην επερχόμενη  μάχη.

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί εντός έδρας

Ο γνωστός ελληνικός κολοσσός κυριαρχεί στην εγχώρια αρένα, ο σύλλογος οδηγεί με σιγουριά στο πρωτάθλημα με διαφορά 9 βαθμών. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας με την ΑΕΚ – 1:0, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 84ο λεπτό. Όσον αφορά την ευρωπαϊκή διοργάνωση, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στο Champions League, χάνοντας από τη Λουντογκόρετς στα πέναλτι. Στον όμιλο του Europa League, ο σύλλογος τερμάτισε δεύτερος, χάνοντας το προβάδισμα από την Άιντραχτ, μπροστά από τη Φενέρμπαχτσε και την Αντβέρπ. Ο Ολυμπιακός έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Πρόβλεψη

Προηγουμένως, οι αντίπαλοι δεν έπαιξαν ποτέ μεταξύ τους, αν και αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία. Οι φορείς στοιχημάτων πόνταραν στους γηπεδούχους στο πρώτο ματς και οι αποδόσεις για τους Μπεργκαμάσκι πέφτουν. Περιμένουμε μια δύσκολη μάχη, είναι απίθανο ο Ολυμπιακός να ρισκάρει να παίξει σε αντεπιθέσεις απέναντι σε μια τόσο επιθετική ομάδα. Ας ρισκάρουμε να ποντάρουμε σε καθαρή νίκη της Αταλάντα, αλλά προτείνουμε επίσης να εξετάσετε το under ως εναλλακτική λύση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αταλάντα με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *