The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta-Napoli-21.01

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια, Μπέργκαμο

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το 21ο γύρο της Σέριε A’ Ιταλίας θα ανοίξει η αναμέτρηση μεταξύ Αταλάντα και Νάπολι, δύο ομάδων, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της ιταλικής ελίτ. Οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των Ναπολιτάνων, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα οι μελλοντικοί αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μεταξύ τους στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ιταλίας, και σε εκείνο το παιχνίδι η Αταλάντα επικράτησε, κερδίζοντας με σκορ 2:1.

Ήδη έβδομοι

Η Αταλάντα ξεκίνησε τη σεζόν όχι με τον καλύτερο τρόπο, η ομάδα του Γκασπερίνι για πολύ καιρό ήταν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, κοντά στο κάτω μέρος, αλλά μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Europa League τα παιδιά από το Μπέργκαμο απότομα αύξησαν τα αποτελέσματα στις εσωτερικές διοργανώσεις. Στο Coppa Italia η Αταλάντα έφτασε στους ημιτελικούς, στη Σέριε A’ η «θεά» είναι έβδομη, έχοντας 30 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι δέκα βαθμούς λιγότερο από τη Λάτσιο, η οποία είναι στην τέταρτη θέση.

Οι ηγέτες

Η Νάπολι συνεχίζει να ηγείται στην κατάταξη της Σέριε A’, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 51 βαθμοί, που είναι ένα βαθμό περισσότερο από τη Γιουβέντους. Παρά την πρώτη θέση στην κατάταξη οι Ναπολιτάνοι με προβλήματα ολοκλήρωσαν το φθινοπωρινό μέρος της σεζόν, με μεγάλη δυσκολία, νίκησαν τους δύο αουτσάιντερ: την Κροτόνε και τη Βερόνα. Αλλά επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η Νάπολι παίζει πολύ καλά εκτός έδρας, έχει εννέα νίκες σε δέκα αγώνες με μία ισοπαλία, η διαφορά τερμάτων είναι 22:7.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα παίζει αρκετά καλά στην έδρα της, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έχουν υψηλό κίνητρο, δεν φοβούνται να δώσουν μάχη στους μεγιστάνες του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Νάπολι με δυσκολία ολοκλήρωσε το φθινοπωρινό μέρος της σεζόν, αμφιβάλλω αν έφτασαν δύο εβδομάδες στους Ναπολιτάνους για μια καλή ξεκούραση; Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αταλάντα δεν θα χάσει με απόδοση 1,80.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *