The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Наполи-05.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Gewiss Stadium, Μπέργκαμο 

Οι φιλόδοξες Αταλάντα και Νάπολι θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την πιο δυνατή στον επόμενο αγώνα της δέκατης τρίτης αγωνιστικής της Serie A.

Αταλάντα

Δεύτερη θέση, 27 βαθμοί και μέτρια διαφορά τερμάτων 18:8 – στην τρέχουσα εκστρατεία η Αταλάντα εστιάζει στο προσεκτικό ποδόσφαιρο, που της φέρνει καλά μερίσματα. Τον τελευταίο μήνα οι Bergamasks θα μείνουν στη μνήμη για τις νίκες επί των Φιορεντίνα (1:0), Σασουόλο (2:1) και ‘Εμπολι (2:0), την ισοπαλία 2:2 με την Ουντινέζε και την ήττα 0:2 από τη Λάτσιο.

Νάπολι

Παράλληλα, η Νάπολι νίκησαν συντριπτικά την Τορίνο με 3:1, την Κρεμονέζε 4:1, την Μπολόνια 3:2, τη Ρόμα 1:0 και τη Σασουόλο με 4:0, κάτι που την κάνει να νιώθει υπέροχα σε ρόλο πρωταθλήτριας. Συνολικά, οι «παρτενοπέι» κέρδισαν 32 βαθμούς, συμπληρωμένους με διαφορά τερμάτων 30:9, είναι ήταν ήδη πέντε βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή τους.

Πρόβλεψη

Στα μέσα της εβδομάδας, η Νάπολι έπαιξε στο Champions League, ενώ η Αταλάντα είναι χωρίς ευρωπαϊκή διοργάνωση στην τρέχουσα περίοδο. Πιστεύω ότι οι ξεκούραστοι γηπεδούχοι θα επιβάλουν έναν άξιο ανταγωνισμό στο φαβορί και το παιχνίδι θα είναι αμοιβαία αποτελεσματικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *