The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Наполи-21.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μπέργκαμο. Στάδιο Jeviss

Οι διεκδικητές για τον τερματισμό στην κορυφή-4 Αταλάντα και Νάπολι θα μετρήσουν τη δύναμή τους στον επόμενο αγώνα του εικοστού τρίτου γύρου της Serie A.

Αταλάντα

Με 40 βαθμούς στο ενεργητικό και τη διαφορά τερμάτων 49:29 η Αταλάντα καταλαμβάνει την έκτη θέση της κατάταξης και είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους πέντε αγώνες οι Μπεργκάμασκι επικράτησαν 3:0 επί της Μίλαν και 1:0 επί της Κάλιαρι, παίζοντας ισοπαλία 1:1 με την Ουντινέζε και 3:3 με την Τορίνο και χάνοντας 1:3 από την Λάτσιο.

Νάπολι

Η Νάπολι εναλλάσσει τις ξηρές εντός έδρας νίκες επί της Φιόρεντινα (6:0), της Πάρμα (2:0) και της Γιουβέντους (1:0) με άβουλες ήττες εκτός έδρας από τη Βερόνα (1:3) και τη Τζένοα (1:2). Ωστόσο, οι Παρτενοπέι βρίσκονται στην υψηλότερη πέμπτη θέση, έχοντας κερδίσει τους ίδιους 40 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 45:21.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, είναι διάσημες για το ισχυρό επιθετικό τους παιχνίδι χωρίς την πιο αξιόπιστη άμυνα. Είμαι βέβαιος ότι τόσο η Αταλάντα όσο και η Νάπολι θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ σε μια αρκετά ανταγωνιστική αναμέτρηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *