The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Νάπολι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Наполи-02.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπέργκαμο. Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Η κύρια διακόσμηση του εικοστού ένατου γύρου της Σέριε A θα είναι ο αγώνας μεταξύ Αταλάντα και Νάπολι, που είναι και οι δύο σε εξαιρετική κατάσταση.

Αταλάντα

Η Αταλάντα ολοκλήρωσε τα τελευταία έξι παιχνίδια υπέρ της, τα θύματά της ήταν οι Ουντινέζε (3:2), Λάτσιο (3:2), Σασσουόλο (4:1), Λέτσε (7:2), Ρόμα (2:1) και Φιορεντίνα (2 :1). Έτσι, η «θεά» έκανε μια σοβαρή δήλωση για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Με 57 πόντους στο ενεργητικό και εξαιρετική διαφορά τερμάτων 80:37 βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Νάπολι

Η Νάπολη είναι τώρα η έκτη με 45 πόντους και διαφορά τερμάτων 46:37. Έχοντας αποτύχει εντελώς στο τέλος του πρώτου γύρου, οι Παρθένιοι επέστρεψαν με σίγουρες νίκες 1:0 επί της Κάλιαρι, 2:1 επί της Μπρέσια, 2:1 επί της Τορίνο, 2:0 επί της Βερόνας και 3:1 επί της ΣΠΑΛ.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, θα δούμε αγώνα με αντεπιθέσεις, όπου τόσο η Αταλάντα όσο και η Νάπολι εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες να σκοράρουν. Σε κανέναν από τους αντιπάλους δεν αρέσει να κάθεται έξω στην άμυνα και η επίθεσή τους είναι πραγματικά τέλεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *