The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta-Napoli-3.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Atletti Azzurri, Μπέργκαμο

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της επόμενης Δευτέρας θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο, όπου η τοπική ομάδα Αταλάντα θα φιλοξενεί τη Νάπολι στον 14ο γύρο της Σέριε Α’. Παρά το γεγονός ότι η Αταλάντα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, οι εταιρείες στοιχημάτων σ’ αυτό το ζεύγος είναι στο πλευρό των Ναπολιτάνων, οι οποίοι συνεχίζουν να παίζουν σε δύο μέτωπα. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε αρκετό χρόνο για να ανακτήσει τις δυνάμεις πριν το επόμενο παιχνίδι.

Μετά από το διάλειμμα

Πριν από το διεθνές διάλειμμα η Αταλάντα ήταν σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, κατάφερε να νικήσει την Πάρμα και την Ίντερ, καθώς και την Μπολόνια 2:1, αν και οι “κόκκινο-μπλε” ήταν οι πρώτοι που πήραν το προβάδισμα σε εκείνο το παιχνίδι. Αλλά μετά από το διάλλειμα η Αταλάντα έχασαν εκτός έδρας από την Έμπολι, οδηγώντας 2-0 στο σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πολύ απροσδόκητο αποτέλεσμα. Στο βαθμολογικό πίνακα της Σέριε Α’ η Αταλάντα βρίσκεται στην 9η θέση, αλλά αξίζει να προσέξουμε το γεγονός ότι η ομάδα του Gasperini παίζει πολύ καλά με τις ομάδες από το TOP.

Χωρίς scudetto

Η Νάπολι ρίχνει τώρα όλες τις δυνάμεις της στο Champions League, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αγωνίζεται για την πρόκριση στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, μπροστά οι “παρτενοπέι” έχουν τον σημαντικότερο αγώνα ενάντια στη Λίβερπουλ στο Άινφιλντ. Στη Σέριε Α’ οι νότιοι τα έχουν όλα αρκετά καλά, δεύτερη θέση μετά από 13 γύρους, αλλά η διαφορά από την κορυφαία Γιουβέντους αποτελεί 8 βαθμούς, είναι ήδη φανερό ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται για το scudetto.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα πρόσφατα κέρδισε συντριπτικά την Ίντερ, για τις ομάδες από το TOP-6 οι Μπεργκαμάσκοι έχουν τη μέγιστη διάθεση. Επιπλέον, η ενδεκάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει ως στόχο να μπει στη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να κερδίσει βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *