The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μπρέσια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Брешия-14.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπέργκαμο Στάδιο Athleti Azzurri d’Italy

Την Τρίτη θα διεξαχθεί ο εναρκτήριος αγώνας του τριακοστού τρίτου γύρου της Serie A μεταξύ Αταλάντα και Μπρέσια.

Αταλάντα

Σήμερα η Αταλάντα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες συναντήσεις της με τους Ουντινέσε (3:2), Νάπολι (2:0), Κάλιαρι (1:0), Σαμπντόρια (2:0) και Γιουβέντους (2:2). Συνολικά η θεά σημείωσε 67 πόντους με εκπληκτική διαφορά τερμάτων 87:41, χάρη στην οποία κατέχει την τρίτη θέση της κατάταξης.

Μπρέσια

Η Μπρέσια με 21 πόντους και διαφορά τερμάτων 28:64 είναι στη δέκατη ένατη θέση, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για έναν νεοφερμένο στην καμπάνια. Φαίνεται ότι οι τοπικές επιτυχίες σε μονομαχίες με την Τζένοα (2:2) και τη Βερόνα (2:0) θα μπορούσαν να επιστρέψουν τους γλάρους στον αγώνα για επιβίωση. Ωστόσο, μετά από αυτά σημειώθηκαν ήττες 0:6 από την Ίντερ, 1:3 από τον Τορίνο και 0:3 από τη Ρόμα.

Πρόβλεψη

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται τα προφανή φαβορί αυτού του ζεύγους, ωστόσο, για μένα, οι φορείς στοιχημάτων υπερεκτιμούν πολύ τις δυνατότητές τους. Αυτή τη σεζόν η Αταλάντα δεν έχει το κίνητρο να παίξει στο έπακρο με τα αουτσάιντερ, οπότε δεν θα υπάρξει συντριπτική ήττα σε ένα τέρμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Μπρέσια με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,835.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *