The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Милан-03.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Στον κεντρικό αγώνα του έβδομου γύρου της Serie A θα παίξουν μεταξύ τους Αταλάντα εναντίον Μίλαν, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του πόρου μας.

Οι μπεργκαμάσκι σταδιακά προσθέτουν

Η Αταλάντα ξεκίνησε αυτή τη σεζόν κάπως δύσκολα, αλλά με κάθε αγώνα η ομάδα παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μετά από επτά γύρους οι μπεργκαμάσκι καταλαμβάνουν την έβδομη θέση, μόνο ένα βαθμό πίσω από την επιθυμητή τετράδα. Στον τελευταίο γύρο η Ατλάντα σημείωσε ισοπαλία εκτός έδρας με την Ίντερ 2:2, ο αγώνας αποδείχθηκε θεαματικός και δραματικός, τι αξίζουν μόνο τα στατιστικά των σουτ – 23:19 υπέρ της Αταλάντα. Τα πράγματα πάνε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο σύλλογος νίκησε την Γιάνγκ Μπόις εντός έδρας με σκορ 1-0 αυτή την εβδομάδα, οδηγώντας την τετράδα με 4 βαθμούς. Ο Γκόσενς και ο Χάτεμπουρ είναι τραυματισμένοι τώρα, αμφισβητείται αν θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο ο Παλομίνο.

Οι Μιλανέζοι είναι άτυχοι στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Οι «ερυθρόμαυροι» τη φετινή σεζόν στη Serie A μόλις μία φόρα σημείωσαν ισοπαλία, εκτός έδρας με τη Γιουβέντους, σε άλλους αγώνες κατάφεραν να κερδίσουν. Η Μίλαν είναι δεύτερη στη βαθμολογία, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφαία Νάπολι. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα με δυσκολία νίκησε εκτός έδρας τη Λα Σπέτσια, πετυχαίνοντας το καθοριστικό γκολ στο 86ο λεπτό. Η Μίλαν εξακολουθεί να είναι η τελευταία στον όμιλό της, καθώς δεν πέτυχε βαθμούς, αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος έχασε εντός έδρας από την Ατλέτικο – 1:2. Το παιχνίδι αποδείχθηκε σκανδαλώδες, ο διαιτητής Chakyr έκανε λάθη υπέρ των Ισπανών, οι «στρωματάδες» σημείωσαν το καθοριστικό γκολ μόνο στην παράταση από το σημείο του πέναλτι. Η Μίλαν έχει πέντε τραυματισμένους παίκτες, ο Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει ακόμη αναρρώσει.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Αταλάντα κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με σκορ 3-0, αλλά ο δεύτερος αγώνας ήταν καθοριστικός, οι ομάδες συναντήθηκαν στον τελευταίο γύρο, ο νικητής έβγαινε στη δεύτερη θέση, η Μίλαν κατάφερε να κερδίσει 2-0.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει αγώνας με τρία αποτελέσματα, η Αταλάντα είναι πλέον πιο σταθερή, οπότε οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους Μπεργκαμάσκους ένα μικρό πλεονέκτημα, επιπλέον παίζουν εντός έδρας. Και οι δύο ομάδες λατρεύουν την επίθεση και πρέπει να παρουσιάσουν στους οπαδούς ένα θεαματικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Οπότε στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *