The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

UDINE, ITALY - JANUARY 09: Ruslan Malinovskyi
 of Atalanta celebrates after scoring his side's third goal during the Serie A match between Udinese Calcio v Atalanta BC at Dacia Arena on January 09, 2022 in Udine, Italy. (Photo by Getty Images/Getty Images)

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Atleti Azzurri d’Italia

Το Europa League έφτασε στους 16. Εδώ, βέβαια, η επιλογή των συμμετεχόντων δεν είναι τόσο υψηλού επιπέδου όσο στο Champions League. Ωστόσο, τα ζευγάρια είναι αρκετά δυνατά. Για παράδειγμα, η Αταλάντα στο Μπέργκαμο θα παίξει με την Λεβερκούζεν. Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να νικήσουν τους Γερμανούς στην έδρα τους;

Δύσκολη μάχη με τη Γιουβέντους διεξάγει η Αταλάντα

Οι Μπεργκαμάσκι έχουν ήδη διδάξει τους πάντες ότι βρίσκονται συνεχώς στους κορυφαίους της Serie A. Τώρα όμως, μετά από μια σειρά αποτυχιών, πρέπει να παλέψουν για το 4ο, τελευταίο εισιτήριο για το Champions League. Η Μίλαν με την Ίντερ, όπως και η Νάπολι ξεκόλλησαν από όλους τους άλλους με αρκετά σοβαρή απόσταση. Μένει μόνο η Γιουβέντους που ξεκίνησε δύσκολα, αλλά σταδιακά ανέβασε στροφές, αλλά και πάλι δεν είναι σε τέλεια φόρμα. Ο Μαλινόφσκι και η παρέα του παλεύουν μαζί του. Αλλά την ίδια στιγμή, έχοντας αποκλειστεί μετά τη φάση των ομίλων του Champions League σε μια λιγότερο βαθμολογημένη διοργάνωση, οι Ιταλοί ξεκίνησαν με επιτυχία στα πλέι οφ του Europa League. Στους 32 νίκησαν και στα δύο ματς τον Ολυμπιακό: 2-1 εντός, 3-0 εκτός έδρας. Στον Πειραιά ο Ρουσλάν διακρίθηκε με διπλό.

Η Λεβερκούζεν έχει την πολυτέλεια να δει το Europa League ως προτεραιότητα για την άνοιξη

Οι «Ασπιρίνες» μέχρι τον Μάρτιο κατάφεραν να ολοκληρώσουν λίγο πολύ το έργο τους στην εγχώρια αρένα. Με την πρόσκληση του Gheorardo Seoane πέρσι εκτός σεζόν, η Λεβερκούζεν σκεφτόταν ξεκάθαρα το πολυαναμενόμενο εισιτήριο για το Champions League. Προς το παρόν, ο Ελβετός, σε γενικές γραμμές, μπόρεσε να πετύχει το αποτέλεσμα, εκτός αν οι παίκτες του πέσουν πολύ απότομα. Μέχρι στιγμής όλα κινούνται προς την Λεβερκούζεν να τερματίσει στην 3η θέση, είναι μόνο πίσω από την Μπάγερν Μονάχου με την οποία έπαιξε το Σάββατο και την Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής. Τώρα μπορούν να στοχεύσουν στο μέγιστο αποτέλεσμα στη διεθνή σκηνή. Στο Europa League οι Γερμανοί πέρασαν με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη φάση των ομίλων και έγιναν πρώτοι στην τετράδα τους. Αυτό τους επέτρεψε να ξεκουραστούν τον Φεβρουάριο, χάνοντας τον γύρο των 32. Τώρα όμως πήραν έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αταλάντα αν και αρχίζει να διδάσκει ότι σημειώνει διαρκώς επιτυχίες στη διεθνή σκηνή, ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένει ντε φάκτο ντεμπιτάντ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η συνάντηση με την Λεβερκούζεν θα είναι η πρώτη στην ιστορία της σχέσης.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα παίζει θεαματικά και περίπου το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την Λεβερκούζεν. Περιμένουμε λοιπόν «over 2,5» (απόδοση 1,61).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *