The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

gr_06

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Atleti Azzurri dItalia“, Μπέργκαμο

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, στη Σέριε Α’ Ιταλίας, θα πραγματοποιηθεί η μονομαχία μεταξύ Αταλάντα και Λάτσιο. Οι μελλοντικοί αντίπαλοι βρίσκονται κοντά ο ένας στον άλλο στην κατάταξη, οι ομάδες μπορούν να ονομαστούν άμεσοι ανταγωνιστές για τη θέση στην κορυφή-4. Οι bookmakers σ’ αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της μελλοντικής γηπεδούχου ομάδας, κάτι που μοιάζει λογικό, δεδομένης της καλής φόρμας της Αταλάντα.

Μετά από το διάλλειμα

Μετά τη διεθνή παύση, η Αταλάντα πραγματοποίησε τρεις αγώνες, εκ των οποίων δύο έχασε και ένα κέρδισε. Ταυτόχρονα, στους χαμένους αγώνες οι παίκτες από το Μπέργκαμο έδειξαν καλό ποδόσφαιρο, πρώτα σημείωσαν προβάδισμα 2:0 εναντίον της Έμπολι, αλλά κάτι τους συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης και στη συνέχεια έπαιξαν στα ίσια με τη Νάπολι. Στον τελευταίο γύρο η Αταλάντα επικράτησε της Ουντινέζε εκτός έδρας με σκορ 3:1. Στην κατάταξη της Σέριε Α’ Ιταλίας η Αταλάντα βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς στο ενεργητικό.

Στην πέμπτη θέση

Αν η Αταλάντα κέρδισε τον τελευταίο γύρο, η Λάτσιο δεν γνωρίζει τη χαρά των νικών από τις 8 Νοεμβρίου, όταν οι “αετοί” στην έδρα τους νίκησαν τη Μαρσέιγ 2:1. Από τότε οι Ρωμαίοι έπαιξαν έξι αγώνες, τέσσερις από τους οποίους έφεραν σε ισοπαλία, δύο έχασαν από τον Απόλλωνα και την Άιντραχτ. Τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα, αλλά η πτώση στην κατάταξη δεν συνέβη, η Λάτσιο αποκλείστηκε από την τετράδα, αλλά όχι πολύ μακριά. Τώρα η ομάδα του Inzaghi βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 25 βαθμούς στο ενεργητικό.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα παίζει καλά στης έδρα της, οι Μπεργκαμάσκοι είναι αποφασισμένοι να παίξουν καλά στον επερχόμενο αγώνα και είναι απίθανο να το χάσουν. Με τη σειρά της η Λάτσιο είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, αλλά οι “αετοί” τον τελευταίο καιρό έχουν προβλήματα με τα αποτελέσματα και την αγωνιστική κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *