The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Лацио-23.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, 7:00 μ.μ.

Gewiss Stadium

Την ερχόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της ενδέκατης αγωνιστικής της Serie A ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Λάτσιο.

Αταλάντα

Η Αταλάντα πήρε τις σωστές αποφάσεις μετά την καταστροφική σεζόν 2021/22 και επέστρεψε θριαμβευτικά στη λίστα των διεκδικητών της ζώνης του Champions League. Έχοντας καλή απόδοση κόντρα σε Κρεμονέζε (1:1), Ρόμα (1:0), Φιορεντίνα (1:0), Ουντινέζε (2:2) και Σασουόλο (2:1), η Θεά ανέβηκε στην τιμητική δεύτερη θέση με 24 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 16:6.

Λάτσιο

Την παραμονή η Λάτσιο σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη δυνατή Ουντινέζε και πριν από αυτό, με θεαματικό στυλ, νίκησε τη Βερόνα (2:0), την Κρεμονέζε (4:0), τη Λα Σπέτσια (4:0) και Φιορεντίνα (4:0). Συνολικά, οι «αετοί» κέρδισαν 21 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 21:5 – αυτή τη στιγμή είναι η πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Πρόβλεψη

Τόσο η Αταλάντα όσο και η Λάτσιο έχουν μάθει πώς να αμύνονται καλά, χάρη σ’ αυτό έχουν βελτιώσει σημαντικά τα αποτελέσματά τους. Σε αντίθεση με τη γνώμη των φορέων στοιχημάτων, περιμένω από τις ομάδες προσεκτικό ποδόσφαιρό με αφθονία γκολ. Η μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *