The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Лацио-31.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Λόγω περιέργειας του προγράμματος, η ίδια αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί δύο φορές στο Μπέργκαμο στο διάστημα 4 ημερών. Η Αναλάντα έπαιξε στην αρχή με την Λάτσιο στο κύπελλο, ενώ την Κυριακή οι σύλλογοι θα παίξουν στη Σέριε A. Θα αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα;

Η Αταλάντα δείχνει πάλι καλό ποδόσφαιρο

Οι Μπεργκαμάσκι συνεχίζουν να αγωνίζονται για το Κύπελλο της χώρας. Ήταν σε θέση να περάσουν στις 27 Ιανουαρίου τη Λάτσιο. Και μπορούμε να σημειώσουμε με ασφάλεια τον ρόλο που διαδραματίζουν οι λεγεωνάριοι της Ανατολικής Ευρώπης. Πρώτα, ο Μαλινόφσκι σκόραρε γκολ και μετά ο Μιράντσουκ. Και το έκαναν τη σωστή στιγμή: ο Ουκρανός βοήθησε να γυρίσει την κατάσταση την ώρα που η ομάδα του «έκαιγε» εντός έδρας 1:2. Ενώ ο Ρώσος δεν έφεραν μόνο τη νίκη, αλλά όταν η Αναλάντα παρέμεινε στη μειονότητα μετά την απομάκρυνση του Palomino. Αυτό το 3:2 έπρεπε να «υπερασπιστούν» για πάνω από μισή ώρα. Ως αποτέλεσμα, το αποτέλεσμα έμεινε. Αλλά πόση δύναμη έχει απομείνει για το κλαμπ; Στη Σέρια Α τα πράγματα είχαν αρχίσει να βελτιώνονται: μετά από 2 ισοπαλίες στη σειρά, κατάφεραν να νικήσουν τη Μίλαν.

Η Λάτσιο μπορεί τώρα να επικεντρωθεί στη Σέριε Α

Οι «Biancocelesti» έπαιζαν από το 52ο λεπτό στην πλειοψηφία, και όχι μόνο δεν έβαλε την πίεση στον αντίπαλο, αλλά έχασαν και το αποφασιστικό γκολ. Με όλα τα κομπλιμέντα στον Gasperini και την ομάδα του, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρη αποτυχία στην απόδοση των φιλοξενούμενων από τη Ρώμη. Αλλά τώρα θα μπορέσουν να δώσουν όλη την προσοχή τους στο εγγύς μέλλον μόνο στη Σέριε A. Εκεί, οι παίκτες του Simone Inzaghi τα πήγαν πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Μετά από ισοπαλία με τη Τζένοα, κατάφεραν να νικήσουν τη Φιορεντίνα και την Πάρμα, καθώς και να νικήσουν συντριπτικά τη Ρόμα στο ντέρμπι του «Καπιτωλίου» με σκορ 3:0. Μετά από αυτό, οι «αετοί» επέκτειναν το σερί με ισχυρή νίκη 2:1 επί της Σασουόλο. 4 νίκες στη σειρά (πριν από αυτό υπήρχαν 6 στους 15 αγώνες του Calcio) βοήθησαν την ομάδα να ανέβει τουλάχιστον στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, στην 7η θέση. Επιπλέον, η διαφορά μεταξύ Ρόμα και Αταλάντα έχει επίσης μειωθεί. Και, έχοντας κερδίσει τώρα, θα είναι δυνατόν να προσπέρασαν τους «Μπεργκαμάσκι» στην κατάταξη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η νίκη του κυπέλλου ήταν η 3η συνεχόμενη για την Αταλάντα σε προσωπικές συναντήσεις. Επιπλέον, στα 9 τελευταία παιχνίδια η Λάτσιο κατάφερε να κερδίσει μόνο 1 νίκη, αλλά στην καλύτερη στιγμή – στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου 2019

Πρόβλεψη

Πιθανώς να επαναλάβουν την απόδοση της μονομαχίας της Τετάρτης δεν θα είναι δυνατό να επαναλάβουν. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν πολλά γκολ – στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *