The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Лацио-24.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση του 27ου γύρου της Σειρά Α θα πραγματοποιηθεί στο Μπέργκαμο, όπου η τοπική Αταλάντα θα φιλοξενεί τη Ρωμαϊκή Λάτσιο. Έναν τέτοιο αγώνα αξίζει σίγουρα να δείτε, μπορείτε κιόλας να βγάλετε λεφτά, οι ειδικοί μας έχουν ήδη ετοιμάσει τη δική τους εκδοχή του στοιχήματος.

Η καραντίνα μπορεί να επηρεάσει τους Ρωμαίους

Η Λάτσιο πριν φύγει για καραντίνα κέρδισε μια τρελή φόρμα και ήταν έτοιμη να καταστρέφει όλους στο δρόμο της. Ο σύλλογος ήταν δεύτερος, πίσω από τη Γιουβέντους μόλις ένα βαθμό. Τώρα η διαφορά έχει αυξηθεί, επειδή οι Τορίνιοι έχουν ήδη κερδίσει τον αγώνα τους. Αυτή η σεζόν έδειξε ότι οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι χρειάζονται χρόνο για να πάρουν μπρος και να πιάσουν το παιχνίδι του. Στις τρέχουσες συνθήκες είναι απαραίτητο να παίξουν με πλήρη δύναμη. Οι Ρωμαίοι αποκλείστηκαν από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, οπότε μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στον αγώνα για το πρωτάθλημα. Στον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών δεν θα παίξουν οι Luis Filipe, Lucic, Lucas και Adecanye.

Οι Μπεργκάσκι είναι μια χαρά

Η Αταλάντα είναι μία από αυτές τις ομάδες την οποία θέλεις να παρακολουθήσεις και να υποστηρίζεις. Όλα λόγω του στυλ παιχνιδιού, οι Μπεργκάσκι δημιουργούν πολλές επικίνδυνες στιγμές και παίζουν πολύ παραγωγικά. Τώρα ο σύλλογος βρίσκεται στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα, που είναι αρκετά ικανοποιητικό με την ομάδα. Η διαφορά από την τρίτη θέση, καθώς και από την πέμπτη θέση είναι 6 βαθμοί. Η Αταλάντα έχει ήδη δοκιμάσει τη δύναμή της μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, νικώντας τη Σασουόλο με σκορ 4:1. Ας μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος έχει φτάσει στους προημιτελικούς του Champions League. Ο Ilicichich και ο Chiborra δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών σε αυτή τη συνάντηση, η απώλεια του πρώτου είναι αισθητή, αλλά η ομάδα δεν έχει αναντικατάστατους. Δεν θα υπάρχει επίσης επικεφαλής προπονητής Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, τον οποίο αποβάλανε στον τελευταίο αγώνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Ο αγώνας του πρώτου γύρου αυτών των αντιπάλων δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί, η Αταλάντα είχε προβάδισμα μετά το πρώτο ημίχρονο με σκορ 3:0. Οι Ρωμαίοι μπόρεσαν να δείξουν χαρακτήρα και να ισοφαρίσουν, στο τέλος 3:3, τότε ο Ιμόμπιλε σημείωσε δύο γκολ από το πέναλτι για την Λάτσιο. Δεν θα είναι περιττό να θυμηθούμε ότι αυτοί οι σύλλογοι συναντήθηκαν την περασμένη σεζόν στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου, η νίκη ήταν στο λογαριασμό των Ρωμαίων 2:0.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες παίζουν το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία και βρίσκονται στη ζώνη του Champions League. Η Αταλάντα θεωρείται ένα μικρό φαβορί, αν και είναι απίθανο να έχει σημασία ο παράγοντας έδρας. Απλώς γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι όλα είναι μια χαρά με τους Μπεργκάσκι, αλλά δεν έχουμε δει τον Λάτσιο στη λειτουργία. Περιμένουμε αγώνα με αντεπιθέσεις και προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *