The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: προγνωστικά για στοίχημα

Аталанта-Лацио-30.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Αυτό το Σάββατο το Μπέργκαμο θα φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ των διεκδικητών του τοπ-4 Αταλάντα και Λάτσιο.

Αταλάντα

Η Αταλάντα έχει χάσει αισθητά από πλευράς σταθερότητας, όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες συναντήσεις της με Ίντερ (2:2), Μίλαν (2:3), Έμπολι (4:1), Ουντινέζε (1:1) και Σαμπντόρια (3:1). Ως αποτέλεσμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε αποδεκτή πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 18:12.

Λάτσιο

Σίγουρες εντός έδρας νίκες επί της Ρόμα (3:2), της Ίντερ (3:1) και της Φιορεντίνα (1:0), καθώς και εκτός έδρας φιάσκο από την όχι πιο ισχυρή Μπολόνια (0:3) και Βερόνα (1:4). Οι «αετοί» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση με 17 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 20:17.

Πρόβλεψη

Οι τελευταίοι αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων αποδείχθηκαν πολύ παραγωγικοί. Νομίζω ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και τώρα, γιατί η Αταλάντα και η Λάτσιο δεν αλλάζουν την επιθετική τους φιλοσοφία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,675.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *