The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Κοπεγχάγη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta(Ita)-Copenhagen(Den)-23.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ– Πλέι-οφ – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Στα πλεί-οφ του προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η Αταλάντα θα φιλοξενεί τη δανική ομάδα Κοπεγχάγη. Οι Ιταλοί σε αυτή την αναμέτρηση υπάρχουν το ξεκάθαρο φαβορί, το πρωτάθλημα Ιταλίας έχει ήδη ξεκινήσει και οι “μαύρο-μπλε” στον εναρκτήριο γύρο έδειξαν πολύ καλή φόρμα. Αλλά και η Κοπεγχάγη είναι ικανή για πολλά, όχι πολύ καιρό πριν τα “λιοντάρια” έπαιξαν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο γύροι

Η Αταλάντα στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε δύο γύρους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πρώτα η ομάδα πέρασε τον σύλλογο Σαράγιεβο, η πρώτη συνάντηση της αντιπαράθεσης έληξε με σκορ 2:2, στο δεύτερο παιχνίδι οι Ιταλοί ήταν πιο ισχυροί με συντριπτικό σκορ 8:0. Το επόμενο θύμα της ομάδας του Γκασπερίνι ήταν η Χάποελ Χάιφα, οι Ισραηλινοί δύο φορές έχασαν από την Αταλάντα 1:4 και 0:2. Επίσης, αξίζει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι η ομάδα από το Μπέργκαμο έχει ήδη καταφέρει να παίξει ένα παιχνίδι στη Σέριε Α’ Ιταλίας, στην έδρα τους οι μελλοντικοί γηπεδούχοι νίκησαν 4:0 τον αρχάριο της ελίτ την ομάδα Φροζινόνε.

Δανός ηγέτης

Η Κοπεγχάγη είναι ο ηγέτης του δανικού πρωταθλήματος, μετά από 6 γύρους που έπαιξε σε αυτό το πρωτάθλημα, τα «λιοντάρια» σημείωσαν στο ενεργητικό τους 13 βαθμούς, σε δευτερεύοντες δείκτες είναι μπροστά από την Άαλμποργκ, η οποία έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών. Στο Γιουρόπα Λιγκ οι Σκανδιναβοί έχουν ήδη περάσει τρεις γύρους, απέκλεισαν από το τουρνουά τη φινλανδική ΚουΠΣ, το Στιάρναν και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Πρόβλεψη

Η Κοπεγχάγη ήταν άτυχη να παίξει με μία από τις ισχυρότερες ομάδες του τρέχοντος γύρου του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η Αταλάντα φιλοδοξεί να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρεί το Γιουρόπα Λιγκ ως γέφυρα για την κατάκτηση του στόχου της. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αταλάντα με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *