The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Ювентус-19.05

Κύπελλο Ιταλίας

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Mapei Stadium – Città del Tricolore

Ο τελικός του εθνικού κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου στην Ιταλία, προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αταλάντα εναντίον Γιουβέντους. Ποιος θα πάρει το τιμητικό τρόπαιο;

Οι Μπεργκαμάσκι δεν πιέζονται τόσο πολύ από το αποτέλεσμα

Η Αταλάντα έφτασε στον τελικό για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια, ο σύλλογος κέρδισε αυτό το τρόπαιο μόνο μία φορά, σχεδόν πριν από 60 χρόνια. Οι Μπεργκαμάσκι παίζουν όμορφο ποδοσφαίρου, οι παίκτες αλληλεπιδρούν καλά και αισθάνονται ο ένας τον άλλον, γεγονός που μεταφράζεται σε μεγάλο αριθμό γκολ. Στη Serie A η ομάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, έχοντας εγγυηθεί εισιτήριο για το Champions League. Το παιχνίδι του τελευταίου γύρου θα είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να παίξετε ενάντια σε έναν υποκινημένο άμεσο ανταγωνιστή της Μίλαν. Η νίκη στον τελικό γύρο θα κρατήσει την Αταλάντα στη δεύτερη θέση, που είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία του συλλόγου. Οι Μπεργκαμάσκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν να χάσουν σε 10 αγώνες στη σειρά, σε όλα τα τουρνουά.

Οι Τορίνιοι μπορεί να ομορφύνουν μια κακή σεζόν

Η Γιουβέντους δέχτηκε πολλές κριτικές αυτή τη σεζόν, και δικαίως. Μια ομάδα με ισχυρό ρόστερ έπρεπε να αγωνιστεί για όλα τα τρόπαια, αλλά καταλαμβάνει μόνο την πέμπτη θέση στη Serie A πριν από τον τελευταίο γύρο, η πρόκριση στο Champions League είναι υπό αμφισβήτηση, πολλά θα εξαρτηθούν από τα παιχνίδια των ανταγωνιστών. Ακόμη και η κατάκτηση του Ιταλικού Κυπέλλου δεν θα αντισταθμίσει μια αποτυχημένη σεζόν, αλλά όπως κι’ να ’χει είναι ένα τρόπαιο. Στον τελευταίο αγώνα η Juve κατάφερε να νικήσει την Ίντερ με σκορ 3:2. Ο Andrea Pirlo δεν έχει απώλειες προσωπικού πριν από αυτόν τον τελικό.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο αυτή τη σεζόν η Αταλάντα κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με σκορ 1:0 και το πρώτο παιχνίδι έληξε με ισοπαλία – 1:1.

Πρόβλεψη

Μετά τη δημοσίευση των αποδόσεων η Γιουβέντους ήταν ένα μικρό φαβορί, τώρα οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας. Από την άποψη του ποδοσφαίρου άθελά σου συμπαθείς την Αταλάντα, η οποία δείχνει ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας και αποτελέσματα. Ο Juve δεν έχει γραφικό χαρακτήρα, όλα γίνονται χαοτικά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Ένα στοίχημα για τη νίκη των Μπεργκαμάσκι με μηδέν χάντικαπ φαίνεται ελκυστικό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: νίκη της Αταλάντα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,93.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *