The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Ювентус-18.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Στη Serie A παραμένει λίγη ίντριγκα στον αγώνα για το scudetto. Αλλά ποιος άλλος, μαζί με την Ίντερ, θα φτάσει στο Champions League; Υπάρχουν πάρα πολύ υποψήφιοι για 3 εισιτήρια στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και την Κυριακή θα παίξουν 2 από αυτούς: η Αταλάντα θα αγωνιστεί εντός έδρας με τη Γιουβέντους. Ποιος είναι το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι;

Η Αταλάντα θεωρείται ήδη ένας από τους ηγέτες της Serie A

Οι Μπεργκαμάσκι σχετικά πρόσφατα ήταν το πολύ νούμερο ένα μεσαία ομάδα του Calcio. Αλλά τώρα είναι ένα επιτυχημένο έργο, όπου υπάρχει ένας ταλαντούχος τεχνικός που έχει καρτ μπλανς από τη διοίκηση και ισχυρούς λειτουργούς που ξέρουν πώς να βρίσκουν ταλέντα. Μεταξύ των τελευταίων είναι πολλά υποσχόμενα παιδιά από την Ανατολική Ευρώπη, Kovalenko, Miranchuk και Malinovsky. Αν ο πρώτος μόλις έκανε το ντεμπούτο του, ενώ ο Ρώσος περιορίζεται κυρίως σε αντικαταστάσεις, ο Ρουσλάν είναι τώρα σε εξαιρετική κατάσταση. Και στους δύο τελευταίους γύρους, με Ουντινέζε και Φιορεντίνα, έκανε από δύο ασίστ, εξασφαλίζοντας νίκες με το ίδιο σκορ 3:2. Συνολικά, η «θεά» κέρδισε 8 από τους 9 τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος, καταγράφοντας σερί τεσσάρων νικών.

Η Γιουβέντους πλησιάζει σε πλήρη αποτυχία

Η «Γηραιά Κυρία» υπό τον Allegri κυριάρχησε στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Αλλά στο Τορίνο αποφασίστηκε ότι ο ειδικός είχε καθίσει πολύ στη θέση του, ότι η ομάδα μαζί του έφτασε στο ύψος και αποφάσισαν να τον αποχωριστούν. Αλλά για δεύτερη φορά, το αμφισβητούμενο στοίχημα δεν αποδίδει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ο Σαρί έχει τσακωθεί με όλους, απέτυχε στο Champions League, αλλά τουλάχιστον πήρε ένα άλλο «scudetto». Ο Pirlo, από την άλλη πλευρά, στο ήδη κερδισμένο Super Cup, θα προσθέσει ίσως το κύπελλο (αν κερδίσει στον τελικό την Αταλάντα). Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο υπήρχε μια άλλη ντροπή όταν οι Ιταλοί στην πλειοψηφία δεν πέρασαν στους 16 την Πόρτο. Και στη Serie A η διαφορά από την Ίντερ φαίνεται απελπιστική, ειδικά δεδομένης της φόρμας που σημείωσαν οι «μαύρο-μπλε». Επιπλέον, υπάρχει ο κίνδυνος η Γιουβέντους να μείνει χωρίς θέση στους πρώτους τέσσερις και, επομένως, να μην παίξει στο Champions League στην επόμενη κλήρωση. Η Νάπολι, που έρχεται στην 5η θέση, είναι 3 βαθμούς πίσω.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αταλάντα έχει να κερδίσει στη Serie A εναντίον της Γιουβέντους από το 2001 (αν και κέρδισε μερικές φορές στο κύπελλο). Ωστόσο, από την σεζόν 2018/2019, σημειώθηκαν ισοπαλίες σε 4 από τις 5 συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το παιχνίδι και οι δύο αντίπαλοι θα αγωνιστούν για νίκη, μόνο ο αντίπαλος θα επωφεληθεί από ισοπαλία. Στοιχηματίζουμε ότι η μάχη θα είναι θεαματική, επιλέξτε «το σύνολο είναι πάνω από 3,0» (απόδοση – 1,89).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *