The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Интер-13.11

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022, 1:30 μ.μ.

Gewiss Stadium

Την Κυριακή θα διεξαχθούν τα περισσότερα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Serie A, προσφέρουμε την αποκλειστική μας πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα – Ίντερ.

Οι Μπεργκαμάσκι κατεβαίνουν τη σκάλα του τουρνουά

Στα μέσα Οκτωβρίου, η Αταλάντα ήταν ο κύριος διώκτης της κορυφαίας Νάπολι, αλλά στη συνέχεια σημείωσε τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια και η ομάδα κατέβηκε στην έκτη θέση. Η διαφορά από το τοπ-4 είναι μόνο ένας βαθμός, ακόμη και μέχρι τη δεύτερη θέση δεν είναι μακριά, μόνο τρεις βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο, οι Μπεργκαμάσκι έχασαν εκτός έδρας από τη λιτή Λέτσε με σκορ 1:2, κάτι που είναι ήδη δύσκολο να δικαιολογηθεί, γιατί πριν από αυτό ο σύλλογος έχασε από τόσο σοβαρούς αντιπάλους όπως η Λάτσιο και η Νάπολι. Αμέσως τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών.

Η Ίντερ έφτασε κοντά στην πρώτη τετράδα

Ο σύλλογος του Μιλάνου δεν εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα αυτή τη σεζόν στη Serie A, ως δικαιολογία, μπορούμε να σημειώσουμε την πρόκριση  στα πλέι οφ του Champions League από το «γκρουπ του θανάτου». Οι παίκτες του Simone Inzagm άρχισαν να βελτιώνουν την κατάσταση στο πρωτάθλημα, όπως αποδεικνύεται από 5 νίκες σε έξι συναντήσεις, που τους επέτρεψε να πλησιάσουν τους 4 πρώτους κατά έναν βαθμό. Στον τελευταίο γύρο η Ίντερ επικράτησε συντριπτικά της Μπολόνια με σκορ 6:1. Ο σύλλογος έχει επίσης τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να προσδιορίσουν τον νικητή δύο φορές την περασμένη σεζόν, παίζοντας 0:0 και 2:2.

Πρόβλεψη

Οι ομάδες πλησιάζουν αυτή τη συνάντηση με ισάριθμους βαθμούς στο ενεργητικό τους, οπότε νίκη θα είναι εξαιρετικά σημαντική. Η Ίντερ θεωρείται μικρό φαβορί, αυτό μπορεί να αποδοθεί στα κακά αποτελέσματα των Μπεργαμάσκων στα τελευταία ματς. Περιμένουμε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, όπου και οι δύο αντίπαλοι θα έχουν πιθανότητες να κερδίσουν. Το στοίχημα για την ανταλλαγή των τερμάτων φαίνεται αποδεκτό εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *