The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Интер-08.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Είναι δύσκολο να επιλέξετε τον κεντρικό αγώνα του έβδομου γύρου της Serie A, γιατί εδώ υπάρχουν αντιπαραθέσεις όπως: Αταλάντα – Ίντερ και Λάτσιο – Γιουβέντους. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για την πρώτη συνάντηση από τις αναφερόμενες.

Για το παιχνίδι των Μπεργκαμάσκι αναζητούν κλειδιά

Η Αταλάντα προσπαθεί να παίξει το ίδιο επιθετικό στυλ αυτή τη σεζόν όπως και πριν. Φαίνεται όμως ότι οι αντίπαλοι αναζητούν κλειδιά για αυτό το στυλ του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι. Η ομάδα έχει ήδη αποτύχει αρκετές φορές αυτή τη σεζόν, ήττες από τη Νάπολι – 1:4 και τη Σαμπντόρια – 1:3 στο πρωτάθλημα. Και στον τελευταίο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ οι Μπεργκαμάσκι ηττήθηκαν συντριπτικά εντός έδρας από τη Λίβερπουλ με σκορ 5:0. Στο ευρωπαϊκό όμιλό της η Αταλάντα μοιράζεται τη δεύτερη θέση με την Άγιαξ, με τους Ολλανδούς ο σύλλογος και θα αγωνιστεί για την πρόκριση στα πλέι οφ. Η τέταρτη θέση καταλαμβάνεται από την ομάδα στη Serie A, πίσω από τη Γιουβέντους μόνο σε πρόσθετους δείκτες. Πέντε παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη συνάντηση, οι κύριες απώλειες είναι οι Gosens και De Roon.

Η Ίντερ φαίνεται ευάλωτη

Η ομάδα του Μιλάνου βρέθηκε για άλλη μια φορά σε δύσκολο όμιλο του Champions League. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έχουν σημειώσει μόνο δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες και βρίσκονται στην τελευταία θέση στο κουαρτέτο τους. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα, επειδή η διαφορά από τον ηγέτη είναι μόνο τρεις βαθμοί. Αυτή την εβδομάδα η Ίντερ έχασε 3:2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Serie A η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο. Τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να παίξουν για τους Μιλανέζους, η κύρια απώλεια είναι ο Ρομελού Λουκάκου.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι ομάδες έπαιξαν 1-1 στο Μιλάνο, και ο αγώνας στο Μπέργκαμο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου, ήταν μάχη για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, την οποία κέρδισε η Ίντερ 2-0, έχοντας σημειώσει τα δύο γκολ μέχρι το 20ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Δεν υπάρχει φαβορί στις γραμμές τν φορέων στοιχημάτων στην επερχόμενη συνάντηση, κάτι που είναι κατανοητό. Και οι δύο ομάδες είναι ασταθείς και θα φτάσουν στο παιχνίδι μετά τις ήττες στην ευρωπαϊκή αρένα. Κρίνοντας από τις αποδόσεις, αναμένεται μεγάλος αριθμός γκολ από τον αγώνα. Προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 2,05


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *