The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Έμπολι: προγνωστικά για τον αγώνα

Наполи-Аталанта-11.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, 9:45 μ.μ.

Gewiss Stadium

Η Παρασκευή θα είναι η στιγμή που οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα παραδώσουν τη σκυτάλη πίσω στα τουρνουά εθνικού επιπέδου. Ξεχωρίζει η Serie A, όπου θα παιχτούν δύο αγώνες ταυτόχρονα. Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα θα φιλοξενήσει την Έμπολι. Θα καταφέρουν να κερδίσουν οι παίκτες του Gian Piero Gasperini; Το αναλυτικό τμήμα του site έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα της 17ης Μαρτίου 2023.

Η Αταλάντα είναι πολύ ασταθής για να πραγματοποιήσει όλα τα σχέδιά της

Οι Μπεργκαμάσκι, μετά την αποτυχία της περασμένης σεζόν, ήθελαν να δείξουν ότι το 2021/2022 δεν ήταν η αρχή μιας ύφεσης, αλλά μόνο μια εξαίρεση. Σε γενικές γραμμές, κατάφεραν, φυσικά, να ανεβάσουν ρυθμούς, αλλά απέχουν πολύ από την επιστροφή στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρεμβαίνει το γεγονός ότι οι παίκτες του Γκασπερίνι αποτυγχάνουν να επιδείξουν αρκετά σταθερό ποδόσφαιρο. Στην κορυφή, ήταν δυνατό να κερδίσουν σχεδόν όλους στη σειρά, αλλά αυτό εναλλάσσεται με σειρές αποτυχιών, οι οποίες ήταν περισσότερες στους τελευταίους γύρους, οπότε το 0-2 με την πρωτοπόρο, τη Νάπολι, δεν ήταν έκπληξη.

Η Έμπολι μπορεί να τελειώσει λίγο-πολύ ήρεμα τη σεζόν

Οι Μπλε έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής τους στόχους τους για την ποδοσφαιρική χρονιά κάτω από το κοινότοπο «απλά επιβίωσε». Επιστρέφοντας στη Serie A το 2021, υπό την ηγεσία του Andreazzoli, κατάφεραν να κρατηθούν εκεί. Αλλά παρόλα αυτά, ο τεχνικός άλλαξε το καλοκαίρι και για πολύ καιρό φαινόταν ότι η απόφαση να καλέσουν τον Paolo Zanetti ήταν ανεπιτυχής. Αλλά μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, κατάφεραν να φτάσουν σε φόρμα και το χειμερινό τμήμα ξεκίνησε με ένα αήττητο σερί 5 αγώνων. Ως αποτέλεσμα, τον Φεβρουάριο είχε ήδη γίνει σαφές ότι τα αουτσάιντερ είχαν απομακρυνθεί σε αρκετά άνετη απόσταση. Αυτό επηρέασε αρνητικά τα αποτελέσματα. Όμως το 0-1 με την Ουντινέζε ήταν ήδη ξεκάθαρο πισωγύρισμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Είναι αξιοπερίεργο ότι έχουν σημειωθεί εκτός έδρας νίκες σε αυτή την αναμέτρηση ήδη τρεις φορές. Έτσι έγινε και στον 1ο γύρο, όταν η Αταλάντα κατέγραψε το 2-0 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της μονομαχίας. Χρειάζεται όμως να σκοράρεις και όχι το γεγονός ότι θα βγει. Περιμένουμε «under 3,0» (απόδοση 1,68).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *