The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αρχεντίνος Τζούνιορς εναντίον Βέλεζ Σάρσφιλντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

АргентиносХуниорс-ВелесСарсфилд-22.03_cr

Πρωτάθλημα Αργεντινής – Πρώτη φάση – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 14

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2022, 2:30 π.μ.

Estadio Diego Armando Maradona

Μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει διάλλειμα στο «μεγάλο» ποδόσφαιρο, θα πρέπει να περιμένουμε τα παιχνίδια μεταξύ των εθνικών ομάδων. Μία από τις λίγες εξαιρέσεις είναι το Αργεντινό Κύπελλο Ντιέγκο Μαραντόνα, κάτι σαν τοπικό πρωτάθλημα. Εκεί έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 6 γύροι και στο πλαίσιο του επόμενου το βράδυ της Τρίτης θα παίξουν οι Αρχεντίνος Τζούνιορς και Βέλεζ Σάρσφιλντ.

Αρχεντίνος Τζούνιορς εξακολουθούν να θεωρούνται ως οι μεσαίοι χωρικοί του τοπικού ποδοσφαίρου

Τα «κόκκινα ζωύφια» μερικές φορές προκαλούν αίσθηση, αλλά δεν έχουν ιδιαίτερα ψηλές αποδόσεις σε εθνικό επίπεδο. Έτσι η περσινή 14η θέση στην τελική κατάταξη δεν προκαλεί έκπληξη. Εξάλλου, αν κρίνουμε από το ξεκίνημα των παικτών του Γκάμπι Μιλίτο στη νέα κλήρωση, κάτι παρόμοιο αναμένεται από αυτούς ακόμη και τώρα. Η ομάδα κατάφερε να ξεκινήσει εξαιρετικά, κερδίζοντας σταθερά τους Patronato και Newell Old Boys. Μετά από αυτό όμως κατάφεραν να κερδίσουν μόνο στο εθνικό κύπελλο. Όμως στο πρωτάθλημα τα αποτελέσματα έχουν χειροτερέψει αισθητά: 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Ως αποτέλεσμα, βρίσκονται ήδη μόνο στη μέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους, ενώ προηγούνταν.

Η Βέλεζ Σάρσφιλντ είναι απογοητευτική μέχρι στιγμής

Πολλοί θυμούνται το «Fortik» για την εποχή του Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ. Με τον χαρισματικό τερματοφύλακα-σκόρερ, στα 90s, κατακτήθηκαν όλα τα πιθανά τρόπαια στη Νότια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Copa Libertadores. Και μετά, μέχρι το 2013, η ομάδα κατάφερε να κερδίζει περιοδικά στην Πριμέρα. Όμως στη συνέχεια άρχισε η πτώση και η περσινή θέση στην πρώτη πεντάδα στο τέλος της σεζόν ήταν ένα καλό επίτευγμα. Υπήρχαν ελπίδες ότι οι παίκτες του Mauricio Pellegrino θα μπορούσαν να αναπτύξουν την επιτυχία τους. Αλλά μέχρι στιγμής για αυτούς η νέα σεζόν είναι ειλικρινά ανεπιτυχής. Έχοντας κερδίσει μόνο την Αλντοσίβι στον 1ο γύρο, η δημοφιλής ομάδα πρόσθεσε μόνο επιτυχία στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα η Βέλες Σάρσφιλντ έχει μόλις 3 βαθμούς σε 5 γύρους. Ο λόγος είναι απλός: δεν μπορεί να σκοράρει. Πιο συγκεκριμένα, για όλο αυτό το διάστημα σημείωσε μόνο 1 γκολ, εντός έδρας με την Εστουδιάντες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 88′.

Προηγούμενοι αγώνες                                                       

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς δεν μπορεί να κερδίσει τις τελευταίες 7 συναντήσεις στη σειρά. Επιπλέον, η Βέλεζ Σάρσφιλντ κατάφερε να κερδίσει και τους 3 τελευταίους αγώνες, και με το ίδιο σκορ 2-0.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για την Αρχεντίνος Τζούνιορς να νικήσει τον αντίπαλο. Στοιχηματίζουμε ότι αυτή τη φορά θα κερδίσει τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τη Βέλες Σάρσφιλντ (απόδοση 2,4).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *