The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αρχεντίνος εναντίον Ρίβερ Πλέιτ: προγνωστικά για στοίχημα

АргентиносХуниорс-РиверПлейт-22.07

Copa Libertadores – Γύρος 16 – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021, 3:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αργεντίνη. Μπουένος Άιρες. Στάδιο Diego Armando Maradona

Το κύριο ντέρμπι του Μπουένος Άιρες μεταξύ Αρχεντίνος και Ρίβερ Πλέιτ θα πραγματοποιηθεί στους 16 του Copa Libertadores.

Αρχεντίνος

Η Αρχεντίνος σημείωσε 19 βαθμούς σε δεκατρείς αγώνες την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα Αργεντινής και τερμάτισε σε χαμηλή έβδομη θέση με διαφορά τερμάτων 14:11. Μετά από αυτό οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν μόνο στην ηπειρωτική αρένα. Εκεί νίκησαν την Atletico Nacional 1:0, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Ρίβερ Πλέιτ, καθώς έχασαν 0:1 από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και 0:2 από την Νασιονάλ.

Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει πολύ υψηλότερη θέση, πριν από λίγα χρόνια κέρδισε ακόμη και το Copa Libertadores. Αλλά στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, οι στατιστικές των «εκατομμυριούχων» δεν είναι οι πιο εντυπωσιακές. Ως αποτέλεσμα, νίκη επί της Σάντα Φε 2:1, ισοπαλία 1:1 με την Χούνιορ και 1:1 με την Αρχεντίνος, μαζί με την ήττα 1:2 από την Μπόκα Τζούνιορς και 1:3 από την Φλουμινένσε.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων εκτιμούν τις πιθανότητες των υποψηφίων φιλοξενούμενων ως υψηλότερες, καθώς έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Συμφωνώ με αυτές τις διατάξεις και περιμένων την πρόκριση της Ρίβερ Πλέιτ στους προημιτελικούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Ρίβερ Πλέιτ θα περάσει στον επόμενο γύρο με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *