The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αρμενία εναντίον Μάλτα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Armenia-Malta-29.05

Φιλικός αγώνας

“Gernot Langes Stadion”, Wattens

Τρίτη, 29 Μαΐου 2018, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες της Τρίτης θα είναι ο φιλικός μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αρμενίας και της Μάλτας, ο οποίοw θα διεξαχθεί στο ουδέτερο στάδιο στην Αυστρία. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό της αρμενικής ομάδας, η οποία στη σύνθεσή της και τις δυνατότητες είναι σαφώς ανώτερη από το μέλλον αντίπαλο της, αλλά ταυτόχρονα οι ίδιοι οι Αρμένιοι δύσκολα μπορεί να ονομαστούν εθνική του ΤΟΠ που μπορεί χωρίς προβλήματα να κερδίσει ακόμα και όχι τις ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες.

Τέσσερις αγώνες

Μετά από ανεπιτυχή προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η εθνική της Αρμενίας έπαιξε τέσσερις φιλικούς αγώνες, στους οποίους κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ήττα ήρθε στον αγώνα με τη Λιθουανία και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι νίκες επί της Λευκορωσίας 4:1 και της Κύπρου 3:2, ισοπαλία με την Εσθονία. Αξίζει επίσης να δοθεί προσοχή σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία: στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια η Αρμενία δεν κέρδισε ποτέ, σκοράροντας σε αυτούς τους αγώνες μόνο πέντε γκολ.

Δε σκοράρουν

Αν η εθνική της Αρμενίας σκοράρει έστω καμιά φορά εντός έδρας, η Μάλτα, ακόμη και στην έδρα της αρνείται να χτυπήσει την πύλη των αντιπάλων. Σε τρία τελευταία παιχνίδια οι νησιώτες έχασαν 0:3 από την Εσθονία, 0:1 από το Λουξεμβούργο, 0:5 από τη Φινλανδία. Παρόλο που στα προκριματικά διακρίθηκαν με στόχους στις πύλες της Λιθουανίας και της Σλοβακίας. Σε κάθε περίπτωση οι Μαλτέζοι έχουν μεγάλα προβλήματα με τη δημιουργία και την εφαρμογή των πιθανών ευκαιριών για γκολ, πράγμα που ασφαλώς θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Πρόβλεψη

Οι Αρμένιοι μερικές φορές ενεργούν καλά στην έδρα τους, αλλά εκτός έδρας οι Καυκάσιοι είναι αρκετά άμορφοι, αναποτελεσματικοί. Η Μάλτα σκοράρει σπάνια στόχους, οπότε είναι απίθανο να καταγραφούν πολλοί στόχοι σε αυτό το ζευγάρι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *