The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αρμενία εναντίον Ιταλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Armenia-Italy-05.09

Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Ι – 5 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Στάδιο Βαζγκέν Σαρκισιάν

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτεινόμενο στοίχημα: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,71

Κατά τη γνώμη μου, οι δυνατότητες της εθνική Αρμενίας είναι πολύ υπερεκτιμημένες. Πιθανότητα του γκολ της είναι πολύ μικρότερη από την εκτιμώμενη γραμμή 50%. Παρακάτω υποστηρίζω την άποψή μου.

 

Οι εθνικές ομάδες της Ιταλίας και της Αρμενίας έχουν συναντηθεί δύο φορές στην ιστορία τους. Και στις δύο περιπτώσεις, οι Αρμένιοι κατάφερναν να σκοράρουν ένα γκολ, συνολικά 3. Ωστόσο, αυτό ήταν το 2013. Θυμάστε τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014; Τότε η Αρμενία έλαμπε και είχε πραγματικές πιθανότητες να μπει στα πλέι-οφ. Ο αγώνας διεξήχθη μέχρι τον τελευταίο γύρο και στην ομάδα δεν έφτασαν μόνο 3 βαθμοί. Εκείνος ο γύρος ήταν ίσως ο καλύτερος στην ιστορία της ομάδας.

 

Πρώτα απ’ όλα εκείνη η Αρμενία είχε ισχυρή επίθεση. Ο Μκιταριάν βρισκόταν στην κορυφή της καριέρας του, οι Movsisyan και Ozbiliz ήταν στους κορυφαίους ρόλους του πρωταθλήματος Ρωσίας, ο Μκρτσιαν ήταν μέρος του υποσχόμενου Ανζί, ενώ ο Καζαριάν πήγαινε για προώθηση στον Ολυμπιακό. Τώρα τι έχουμε; Ο Καραπέτυαν από το Σότσι; Εμφανίσιμος, με στυλ, αλλά χάνει στον ανταγωνισμό με τους Poloz και Zabolotny. Ο ίδιος Καζαριάν μεγάλωσε, ο Μκιταριάν δεν έκανε για τη βάση της Άρσεναλ και πήγε στη Ρόμα. Στην τρέχουσα φόρμα δεν βγάζει τον αγώνα μόνος του.

 

Τόσο περισσότερο, επειδή στους αντιπάλους δεν είναι υπό όρους εθνικές ομάδες της Λευκορωσίας ή της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά η εθνική Ιταλίας. Δεν είναι πια η ομάδα του μοντέλου 2013 που απαιτούσε αναδιάρθρωση και ήταν σε βαθιά στασιμότητα. Τώρα είναι εντελώς διαφορετική, τόσο ποιοτικά όσο και ιδεολογικά, εθνική ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και η απουσία του Τζόρτζιο Κιελίνι, τον οποίο μπορούν να αντικαταστήσουν χωρίς προβλήματα οι Ρομανιόλι και Μαντσίνι, δεν θα εμποδίσει την Ιταλία.

 

Με τον προπονητή Μαντσίνι οι Ιταλοί παίζουν αρκετά επιτυχώς. Σε 12 αγώνες σημείωσαν 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, μόνο 8 γκολ χάθηκαν, περισσότερα από τα οποία ήταν στην αρχική της πειραματικής περιόδου. Μόνο οι Βόσνιοι ενόχλησαν τον τερματοφύλακα των Ιταλών 4 φορές.

 

Η Αρμενία δεν επιτίθεται αποτελεσματικότερα από την Ελλάδα ή τη Φινλανδία. Το να υπολογίζουν αποκλειστικά στην έδρα και τη μεγαλοφυΐα του Μκιταριάν είναι καλό, αλλά δεν αρκεί, όταν πρόκειται για τον αγώνα ενάντια στην ισχυρή Ιταλία, η οποία ξέρει να αμύνεται σωστά. Η πιθανότητα του γκολ των γηπεδούχων, κατά τη γνώμη μου, είναι υπερτιμημένη, ωστόσο θα παίξω με αντασφάλιση σε περίπτωση ξαφνικού λάθους των Ιταλών, συμβαίνει περιοδικά μ’ αυτούς.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *