The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αρμενία εναντίον  Γερμανία: προγνωστικά για στοίχημα

Армения-Германия-14.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Ι – 10 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Republican Stadium

Πολύ σύντομα θα μάθουμε αποτελέσματα προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, αλλά προς το παρόν προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αρμενία – Γερμανία.

Οι Αρμένιοι είναι συντετριμμένοι

Η εθνική ομάδα της Αρμενίας ενστάλαξε ελπίδα στους φιλάθλους της όταν ξεκίνησε με τρεις νίκες, αλλά το παραμύθι τελείωσε γρήγορα, στις επόμενες έξι συναντήσεις σημειώθηκαν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Πλέον οι πιθανότητες να βγουν από τον όμιλο είναι μόνο μαθηματικές, για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να νικήσουν τη Γερμανία με διαφορά στο σκορ, καθώς και να περιμένουν την ήττα της Βόρειας Μακεδονίας και την ήττα των Ρουμάνων. Μέχρι την τελευταία συνάντηση, οι Αρμένιοι διεκδικούσαν τη δεύτερη θέση, όμως όλα τελείωσαν μετά από την εντός έδρας ήττα εναντίον των Β. Μακεδόνων – 0:5.

Οι Γερμανοί παίζουν ήδη για ευχαρίστησή τους

Η Γερμανία δημιούργησε μια μίνι ίντριγκα στον όμιλο όταν έχασε εντυπωσιακά εντός έδρας από τη Βόρεια Μακεδονία – 1:2, αλλά η ομάδα κέρδισε όλες τις άλλες συναντήσεις, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι χλεύασαν κιόλας το Λιχτενστάιν – 9:0, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αντίπαλος στο άνοιγμα της συνάντησης έμεινε στη μειοψηφία. Ο Hansi Flick μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες που έχουν λίγο αγωνιστικό χρόνο, να ελέγξουν τις εξελίξεις τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι Γερμανοί κέρδισαν τρία επίσημα ματς και ένα φιλικό με τον επερχόμενο αντίπαλο, πάντα η διαφορά στο σκορ ήταν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Στον πρώτο γύρο, οι Αρμένιοι ήρθαν να επισκεφθούν ως ηγέτης του ομίλου και ηττήθηκαν με σκορ 6:0, δέχθηκαν τέσσερα γκολ πριν από το διάλλειμα.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν μεγάλο κίνητρο στο τουρνουά, αν και είναι προφανές ότι οι φιλοξενούμενοι είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότεροι στην κατηγορία. Σε μια τέτοια συνάντηση, ο Flick μπορεί να πειραματιστεί με το line-up όπως θέλει, αφού η κύρια εργασία έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι Αρμένιοι μπορούν να εκπλήξουν, αλλά πλέον η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Οι Γερμανοί δεν θα έχουν μεγάλα προβλήματα, ποντάρουμε στην επιτυχία τους με χάντικαπ -2,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της  Γερμανίας με χάντικαπ -2,5 και απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *