The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

013-Qatar-Argentina-23.06

Κόπα Αμέρικα – Αγώνας για 3η θέση

Αρένα Κορίνθιανς

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο αγώνας για την 3η θέση, όπως λένε, είναι μικρός τελικός. Αλλά η έκφραση “αγώνας παρηγοριάς” είναι πιο κατάλληλη εδώ. Πράγματι, οι Χιλιανοί, σημερινοί κάτοχοι του τροπαίου, και οι Αργεντινοί, οι οποίοι στην εποχή του Messi δεν κέρδισαν τίποτα, είναι για να τους παρηγορούμε. Από την άλλη πλευρά, το μετάλλιο είναι επίσης ένα κίνητρο, καθώς η πίεση στις ομάδες θα πέσει.

Αργεντινή

Δύσκολο να θυμηθούν οι φίλαθλοι της Αργεντινής αυτό το Κύπελλο της Αμερικής με κάτι ξεχωριστό, ακόμα κι αν η ομάδα τους κερδίσει χάλκινο μετάλλιο. Δυσκολίες στην αρχή, μια θλιβερή ήττα από την Κολομβία, με δυσκολίες πρόκριση στα πλέι-οφ. Στη συνέχεια νίκη επί της Βενεζουέλας που έδωσε ελπίδα και αποκλεισμός από τους γηπεδούχους του τουρνουά Βραζιλιάνους. Δεν είναι ντροπή, αλλά τίποτα για να καυχηθούν.

Χιλή

Σε αντίθεση με τους Αργεντινούς οι Χιλιανοί είχαν κάθε δυνατότητα να φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου. Στο παιχνίδι με τους Περουβιανούς ήταν φαβορί, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό – 0:3. Πριν από αυτό, εκτός από τη δικαιολογημένη ήττα από την Ουρουγουάη, η Χιλή φαινόταν πολύ ωραία: νίκες πάνω από την Ιαπωνία και το Εκουαδόρ, το πέρασμα της Κολομβίας… Αλλά γιατί να τα συζητάμε μετά την αποτυχία στα ημιτελικά!

Προσωπική διαμάχη

Οι τελευταίες δύο συναντήσεις των αντιπάλων αποδείχτηκαν φτωχοί σε γκολ: ακόμη και το σύνολο των 1,5 δεν είχε σπάσει. Ωστόσο, προηγουμένως υπήρξαν συχνά και «ύψος» και γκολ στις δύο κατευθύνσεις.

Πρόβλεψη

Δεν τα πήγαιναν όλα καλά για τις ομάδες στα προηγούμενα στάδια του τουρνουά. Πάνω από τη Χιλή κρεμόταν η ευθύνη, καθώς ήταν τρέχουσα πρωταθλήτρια, πάνω από την Αργεντινή επειδή είχε νε κερδίσει κάτι για πολύ καιρό. Αλλά τώρα, στον αγώνα για την 3η θέση, οι αντίπαλοι θα αναπνέουν ευκολότερα. Και σε τέτοια κατάσταση, είμαι σίγουρος θα καταφέρουν περισσότερα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: «γκολ-γκολ» (1,71) + το σύνολο είναι πάνω από 2,5 (1,75).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *