The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Чили-04.06

Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021, 01:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ούνικο Μάντρε

Η Νότια Αμερική επιστρέφει στο μεγάλο ποδόσφαιρο. Εδώ ακυρώθηκαν τα παιχνίδια της άνοιξης, κυριαρχεί χάος γύρω από το Copa America του καλοκαιριού, αλλά ο προκριματικός γύρος για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνάντηση μεταξύ Αργεντινής και Χιλής. Θα καταφέρουν ο Μέσι και οι εταίροι να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτήν τη συνάντηση;

Η Αργεντινή γενικώς επιβεβαίωσε την κατάσταση ενός grand

Οι Albiseleste απέτυχαν στη Ρωσία. Μετά τον τελικό του 2014, η εθνική ομάδα κατάφερε να αποκλειστεί από τους 16 και με τεράστια προβλήματα τότε κατάφεραν να προκριθούν από τον όμιλο. Το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα πιθανότατα θα είναι το τελευταίο για τον Μέσι και πολλούς άλλους ηγέτες. Αλλά πρώτα πρέπει να βγουν εκεί. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η ταλαιπωρία του 2017 μπορεί να αποφευχθεί. Το περασμένο φθινόπωρο, οι Αργεντινοί έχουν πάρει 10 από τους 12 πιθανούς βαθμούς. Αλλά ταυτόχρονα έχασαν βαθμούς με την Παραγουάη στην τομέα της. κέρδισαν, εκτός από τον Ισημερινό και το Περού, εναντίον της αδύναμης Βολιβίας. Λάβετε υπόψη ότι οι τραυματίες Dybala και Roberto Pereira δεν καλούνται τώρα. Αλλά υπάρχουν μερικοί ενδιαφέροντες ντεμπιτάντ – Emiliano Martinez, αμυντικοί της Αταλάντα Palomino και Romero, playmaker Norwich Buendia.

Η Χιλή δεν θέλει να χάσει το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στη σειρά

«La Roja» ήρθε στη Ρωσία μόνο για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που προκάλεσε αίσθηση στα προκριματικά. Και στο Copa America, μετά από 2 συνεχόμενες νίκες το 2019, ήταν μόνο η 4η θέση. Αλλά το πιο σημαντικό, οι Χιλιανοί ξεκίνησαν με επιτυχία τη νέα επιλογή. Έχασαν ισοπαλία με την Ουρουγουάη, χάνοντας αποφασιστικό γκολ στο 93ο λεπτό, και μετά, έχοντας προβάδισμα 2-1 εντός έδρας, επέτρεψε στους Κολομβιανούς να ισοφαρίσουν στην παράταση. Φαίνεται ότι κατάφεραν να νικήσουν το Περού τον Νοέμβριο, αλλά ακολούθησε η ήττα από τη Βενεζουέλα. Παρεμπιπτόντως, το καθοριστικό γκολ σκόραρε ο Ροντέν, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 81ο λεπτό. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το 2021 η εθνική ομάδα απόκτησε νέο προπονητή, τον Αργεντινό Lasarte. Έκανε το ντεμπούτο του με μια νίκη, αλλά, πρώτον, με τη μέτρια Βολιβία, και δεύτερον, ήταν μόνο φιλικός αγώνας.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αργεντινή έχει να χάσει από το 2008. Αλλά με ρήτρα, εκτός από τα πέναλτι που έγιναν θανατηφόρα στο Copa America το 2015 και το 2016.

Πρόβλεψη

Η Αργεντινή πρέπει να κερδίσει εντός έδρας. Και, λαμβάνοντας υπόψη όχι την καλύτερη φόρμα της Χιλής, σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους με χάντικαπ -1 γκολ με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *