The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Παραγουάη: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Argentina-Paraguay-20.06

Estádio Governador Magalhães Pinto, Μπέλο Οριζόντε

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από 3

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019, 12:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Πέμπτης, 20 Ιουνίου, στην πόλη της Βραζιλίας Μπέλο Οριζόντε θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην φάση των ομίλων του Αμερικανικού Κυπέλλου 2019 μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αργεντινής και της Παραγουάης. Οι Αργεντινοί είναι πολύ πιο ισχυροί, αλλά οι Παραγουάοι δεν θα παραδοθούν έτσι απλά. Επομένως, σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Αργεντινή – Παραγουάη.

Πολύ χάλια ξεκίνημα στο τουρνουά

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Αργεντινής φαίνεται απλά απαίσια, αν πάρουμε μόνο το αποτέλεσμα. Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος οι παίκτες του Lionel Scaloni έχασαν 0:2, αν και ο αντίπαλος ήταν ένα άλλο φαβορί του ομίλου η εθνική Κολομβίας. Ταυτόχρονα, το ίδιο το παιχνίδι της Albiseleste φαινόταν πολύ πιο σίγουρο και επιθετικό, αλλά απλά δεν είχε τύχη σε κρίσιμες στιγμές. Αξίζει να θυμηθούμε ότι μετά από τις αποτυχίες, ο Μέσι και οι εταίροι συνήθως “συγκεντρώνονται” και δίνουν φοβερούς αγώνες…

Απλά μια ισχυρή ομάδα μεσαίας κατηγορίας

Ταυτόχρονα, η εθνική ομάδα της Παραγουάης ήταν ένας από τα αουτσάιντερ του ομίλου μαζί με την εθνική ομάδα του Κατάρ, ενώ στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι έπαιξαν ισοπαλία μεταξύ τους – 2:2. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενδεκάδα του Eduardo Berisso σε κάποιο σημείο οδήγησε με σκορ 2:0, αλλά μετά έκανε πολλά λάθη και έχασε σημαντικούς τρεις βαθμούς. Παρόλο που δεν είναι παράξενο, επειδή οι “Γκουαρανοί” είχαν πάντα προβλήματα στην άμυνα, τα οποία φαίνονται ακόμα και τώρα…

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής είναι ισχυρότερη από την εθνική ομάδα της Παραγουάης, απλά από τη δύναμη της ομάδας. Επιπλέον, οι Αργεντινοί στο παιχνίδι είναι πραγματικά εντυπωσιακοί, απλώς στον αγώνα με τους Κολομβιανούς δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ενώ τώρα θα αντιμετωπίσουν αδύναμη άμυνα των Παραγουανών, οπότε θα υπάρξουν γκολ, όπως η πρώτη νίκη της εθνικής Αργεντινής στο τουρνουά… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Αργεντινής με απόδοση 1,44.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *