The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Argentina-Croatia-21.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της Πέμπτης θα είναι το ματς στον όμιλο Δ, όπου η εθνική ομάδα της Αργεντινής θα συναντηθεί με την εθνική της Κροατίας στο Στάδιο του Νίζνι Νόβγκοροντ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των νοτιαμερικανών, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Σαμπάολι έπαιξε αδύναμα τον αγώνα του πρώτου γύρου ενάντια στους Ισλανδοί. Και γενικά, πριν το Μουντιάλ δεν είχε την καλύτερη εμφάνιση, ενώ με τον Ντάλιτς οι Κροάτες άλλαξαν σημαντικά, φαίνονται πολύ αξιοπρεπείς στη Ρωσία, έχουν μία από τις ισχυρότερες συνθέσεις στο τουρνουά.

Προβλήματα με την άμυνα

Η εθνική της Αργεντινής σκόραρε πρώτη γκολ στην πύλη των Ισλανδών, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει το πλεονέκτημα, χάνοντας γκολ από τον Φινμπόγκασον τέσσερα λεπτά μετά την μπάλα του Αγουέρο. Για το υπόλοιπο χρόνο η Αργεντινή διέθετε τεράστιο εδαφικό πλεονέκτημα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να σκοράρουν έστω μία φορά ακόμα. Ο Μέσι χτύπησε το πέναλτι, αλλά ασθενώς και στο άνετο ύψος για τον τερματοφύλακα.

Σίγουροι τρεις βαθμοί

Ενώ η εθνική ομάδα της Κροατίας στον πρώτο γύρο ήταν σε θέση να νικήσει την εθνική της Νιγηρίας με σκορ 2:0, εντελώς ξεπερνώντας τον αντίπαλο σε όλες τις συνιστώσες του ποδοσφαίρου. Οι Βαλκάνιοι είχαν προβάδισμα ήδη στο πρώτο ημίχρονο μετά τη γωνία, στο δεύτερο μισό της συνάντησης ο Μόντριτς εφάρμοσε πέναλτι, φέρνοντας το θέμα στο σίγουρο πλεονέκτημα.

Πρόβλεψη

Η Αργεντινή θα παίξει τον πρώτο αριθμό και εναντίον των Κροατών, επιπλέον οι Βαλκάνιοι θα βολευτούν ακόμη και την ισοπαλία στην επικείμενη συνάντηση, έτσι η ομάδα του Ντάλιτς μπορεί να αφήσει την πρωτοβουλία στον αντίπαλο, επειδή στην αντεπίθεση οι “καρό” είναι κορυφαίοι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Κροατία θα σκοράρει με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *